Choď na obsah Choď na menu
 


Ktorý pár prvý poletí?

22. 3. 2010

Úvodné kolo tanečnej šou Let´s Dance má 11 súťažných párov úspešne za sebou. Večer sa niesol v znamení dvoch tancov – časť párov predviedla temperamentnú čaču, druhá časť sa potrápila s elegantným waltzom.

Ich výkony komentovala a hodnotila štvorčlenná porota, v ktorej nechýbal vtipnými poznámkami preslávený Jozef Bednárik. Ten sa v dôsledku jarnej zeleninovej diéty nechal strhnúť k hodnoteniu prostredníctvom rôznych metafor, v rámci ktorých prirovnával tanečníkov k rôznym gastronomickým pochúťkam. Romana Pomajba prirovnal k štolverke obalenej čokoládou, Martina Šimkovičová vraj pripomínala drahú modrú cukinu. Energická speváčka Eva Máziková si zas vypočula, že je čokoládová fontána, z ktorej sa občas niečo vyleje, preleje, ale vraj je lepšia bublajúca fontána ako suché suši na parkete!

Hodnotenie porotcov však nie je to najdôležitejšie. Oveľa podstatnejšie je to, ako výkony tanečných párov zaujali divákov, ktorých hlasovanie rozhodne o tom, kto budúci týždeň šou opustí. Podľa hodnotenia poroty predviedli najlepšie tanečné číslo Nela Pocisková a Peter Modrovský, najmenej bodov získali Andy Hryc a Michaela Marková.

 


Nela Pocisková a Peter Modrovský