Choď na obsah Choď na menu
 


Lets Dance 4

25. 2. 2010

Let´s Dance 4: Celebrity už začínajú trénovať


A je to tu. Niekoľko týždňov pred začiatkom tanečnej šou Let’s Dance 4 Nový Čas získal kompletný tajný zoznam celebrít, ktoré v šou uvidíme.

Mirka Kosorínová 
 

Vieme, kto bude s kým tancovať a kto

najväčšie šance na úspech. A to nie je všetko. Nový Čas dokonca pristihol niektoré celebrity, ako v plnej sile kráčajú na tréning a úplne zničené odchádzajú po hodinách tancovania domov...

Televízia

Markíza zatiaľ stále nezverejnila zoznam
celebrít v Let’s Dance 4, rovnako ani mená ich tanečných partnerov. Nový Čas však všetko zistil a niektorých dokonca pristihol rovno cestou na trénig. Na koho sa teda v blížiacej sa šou môžeme tešiť? Tak napríklad krásna Elena Podzámska sa predvedie s Matejom Chrenom, Krainovú vyzvŕta Erik Ňarjaš a Nelu Pociskovú naučí tancovať milenec Adely Banášovej Peter Modrovský.

Sexi Ivana Surovcová bude zase partnerkou českého sympaťáka Marka Vašuta. Na zozname celebrít sú aj ďalšie hviezdne mená: napríklad Štefan Skrúcaný či Andy Hryc. Markíza má však pre divákov vraj ešte jedno prekvapenie

.

Elena Podzámska

  • Elena Podzámska (38)

Hviezda jojkárskych Odsúdených prijala ponuku v Let’s Dance 4 s radosťou. Tvrdí, že je sama zvedavá, čo zo seba dostane. Nový Čas Podzámsku pristihol v utorok poobede, ako si vykračuje na tréning. Treba povedať, že Elena vyzerá aj v civile a bez mejkapu naozaj dobre.

Mirka Kosorínová

  • Mirka Kosorínová (26)

Tanečníci a v súkromí partneri Kosorínová a Matej Chren sa objavili aj v predchádzajúcich sériách Let’s Dance. Zatiaľ čo blondínka si zatancovala so spevákom Tomášom Bezdedom a Martinom Šmahelom, Matej Chren (27) jej milenec na parkete povykrúcal Češky Brožovú a Bartošovú.

Matej Chren

  • Matej Chren (27)

Štefan Skrúcaný

  • Štefan Skrúcaný (49)

Zabávač sa tiež už čoskoro predvedie ako jeden z tanečníkov. Podľa informácií Nového Času túžil Skrúcaný tancovať v šou už dávnejšie, ponuka však prišla až tento rok. Prijal ju a vrhol sa do tréningu.

Andy Hryc

  • Andy Hryc (60)

Herec priznal, že ponuku tancovať v Let’s Dance dostal už vlani, no pre rodinné

nešťastie ju odmietol. Teraz sa vraj na to už cíti a za cieľ si dáva pobaviť celé Slovensko. Hryc už tiež začal s tréningami. Čo v ňom je, to ukáže až v priamom prenose.