Choď na obsah Choď na menu
 


Mám z neho strach

26. 3. 2010

VIDEO - Pocisková o tanečnom partnerovi: Mám z neho strach!


Stres, vypätie a strach! Také sú tanečné tréningy speváčky Nely Pociskovej a Peťa Modrovského. Nela pre Čas.sk priznala, že sa Peťa doslova bojí.

Nela Pocisková priznala, že má pred svojim tanečným partnerom Peťom Modrovským obrovský strach. 

Šou Let´s Dance je plná hviezd, ale aj konfliktov. Aj keď pôsobia Nela Pocisková a Peter Modrovský ako tanečný pár, ktorý si výborne rozumie, nie je to až tak pravda. Mladá speváčka v rozhovore pre Čas.sk priznala, že sa svojho tanečného partnera bojí.

„Peter je úžasný dokáže všetko perfektne vysvetliť, venuje sa mi, ale niekedy sa ho bojím,“ šokovala Nela. „Jediné v čom som si bola na tréningoch istá, boli kroky, ale keď som prišla dostala som úplné okno. Vtedy na mňa Peťo vyletel ´Nerob mi nervy!´, ja som sa zľakla a snažila som sa mu vysvetliť, že to nie je naschvál,“ ospravedlňovala sa v Petrovej prítomnosti mlada speváčka a herečka.

Aj keď pôsobia Nela a Peter ako výborne si rozumejúci tanečný pár, nie je to až tak pravda

Peter Modrovský a Nela Pocisková v Let’s Dance

„Nela vám ale zabudla povedať, že som na ňu nakričal preto, lebo príšerne stresuje,“ skočil do reči tanečník. „Áno, v tomto má Peter pravdu. Ja som typ človeka, ktorý urobí z malého problému ten najväčší. Vždy nad všetkým rozmýšľam a hľadám ten najhorší scenár,“ priznala Pocisková, z ktorej tanečného výkonu bol Modrovský veľmi potešený.

„Myslím si, že sa nám to podarilo. Boli tam nejaké malé chybičky, ale to je normálne. Je tu iná hudba, ľudia, svetlá, kamery a toto všetko dokáže človeka vykoľajiť. Ja som však spokojný, všetko už bude iba lepšie,“ utešoval svoju tanečnú polovičku Modrovský.

„Dúfam, že nabudúce to už bude v pohode, pretože dnes som v takom strese

, že normálne nechápem čo mi je,“ smiala sa speváčka. „Nela sa musí hlavne upokojiť a potom pôjde všetko podľa plánu,“ dodal na záver priateľ moderátorka Adely Banášovej.

Video si nájde na linku uvedenom dolu

http://www.cas.sk/clanok/157489/video-pociskova-o-tanecnom-partnerovi-mam-z-neho-strach.html