Choď na obsah Choď na menu
 


Nočný tréning

30. 3. 2010

Modrovský s Pociskovou: Nočný tréning vášnivej rumby




Priateľ moderátorky Adely Banášovej, tanečník Peter Modrovský, sa svojej partnerke z markizáckej šou Let´s Dance najnovšie venuje už aj po nociach.

Tancu Nely a Petra vášeň nechýbala. 
 

Dokázal to aj uplynulý víkend, keď s mladou umelkyňou Nelou Pociskovou (19) trénovali v petržalskej Dansovii takmer do polnoci. A Modrovského láska Banášová mala v tom čase pracovné povinnosti v Prahe. Keďže Adela Banášová má práce nad hlavu a svojmu priateľovi nemôže venovať toľko času, koľko by zrejme chcela, Modrovský je celé dni zatvorený v tanečnej škole.

Okrem detí, ktoré v nej počas dňa trénuje a súkromných hodín, ktoré poskytuje, posledné týždne dáva do parády aj Nelu Pociskovú. Tá je však podobne ako Banášová vyťažená a Modrovský sa jej musí prispôsobovať. Presne to isté urobil aj cez víkend, a to aj napriek tomu, že mal pôvodne iné plány so svojou láskou. Adela sa už v piatok večer venovala Modrovskému a trávila s ním čas

v jeho tanečnej škole.

Milenci ju krátko po 21. hodine zatvorili a na moderátorkinom aute odišli. Zrejme si chceli ukrojiť pre seba aspoň kúsok času, veď známa dvojica má pre pracovnú vyťaženosť na seba skutočne málo času. Tento víkend však mali mať celý spoločný. V sobotu totiž Adelu čakali pracovné povinnosti v Prahe, no a Modrovský mal ísť na odovzdávanie cien TýTý spolu s ňou. Namiesto toho však nečakane zostal v Bratislave a do noci sa venoval Pociskovej.

„Pôvodne som mal ísť do Prahy s Adelou. S Nelou sme však nestíhali tréningy, pretože bola zaneprázdnená, a tak sme to museli dobehnúť,“ povedal Novému Času Modrovský. Banášová tak odišla do Česka sama a milenca prenechala Pociskovej. „V sobotu sme mali s Nelou viac tréningov. Aj pred jej predstavením v divadle, aj po ňom,“ vysvetlil Peter. Deň pred nedeľným priamym prenosom tak Modrovský trénoval s Nelou až do neskorých nočných hodín a so skúšaním vášnivej rumby skončili takmer o trištvrte na dvanásť v noci. Banášovej priateľ sa však v tanečnej škole zdržal o niečo dlhšie ako Nela. Keď sadal do Banášovej auta, ktoré mu v ten deň moderátorka nechala, bolo krátko po polnoci.

22:25 - Nela prichádza do tanečnej školy...

27.3.2010, 22:25 - Nela prichádza do tanečnej školy...

22:29 - ... chvíľku čaká pri dverách...

22:29 - ... chvíľku čaká pri dverách...

23:45 - ... Od Modrovského Nela odchádza až v hlbokej noci ...

23:45 - ... Od Modrovského Nela odchádza až v hlbokej noci ...

00:10 - ...Peter ide konečne domov.

00:10 - ...Peter ide konečne domov.

Praha 27.3.2010: Adela Banášová a Petr Dvořák na odovzdávaní TýTý

Praha 27.3.2010: Adela Banášová a Petr Dvořák na odovzdávaní TýTý