Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková smúti pred koncom Let´s Dance: Modrovský na ňu už nemá čas

30. 5. 2010

Pocisková smúti pred koncom Let´s Dance: Modrovský na ňu už nemá čas

Nedokázala zastaviť slzy. Herečku a speváčku Nelu Pociskovú v nedeľu večer hodnotenie poroty rozplakalo.

Nela Pocisková s tanečným partnerom Petrom Modrovským.

 

Nešlo však o žiadnu kritiku, ale slová chvály. "Vyzeralo to veľmi ľahko a bolo to veľmi ťažké a myslím, že to bol najlepší tanec tejto súťaže," zhodnotila talentovanú celebritu porotkyňa Tatiana Drexler. "Som trošku citlivka a porota mi povedala nádherné veci. Naozaj ma to dojalo a veľmi si ich vážim," skonštatovala Pocisková po nedeľňajšom semifinále Let´s Dance.

Hoci diváci vnímali asi vývoj súťaže inak, Nela sama tvrdí, že v postup do absolútneho finále ani nedúfala. "Som veľmi šťastná, naozaj som to nečakala. Je to úžasné, super," zhrnula nadšene. Pred sebou má teda ešte týždeň tréningov a príprav na finálový večer. Už teraz sa vraj desí momentu, keď s tancom prestane.

"Je mi smutno, že sa všetko končí. Kvôli tancu, ale aj pre ľudí, ktorých som v Let´s Dance spoznala," vysvetlila Pocisková. Tanca sa vzdať neplánuje, ale s partnerom Petrom Modrovským ju už vraj veľa tréningov nečaká. "Spýtala som sa ho, či si zatrénujeme aspoň dvakrát do týždňa a on mi povedal, že nie, lebo nemá čas," vraví s úsmevom. "Ale ani ja ho nemám," priznáva.

Vďaka tréningom však zlepšila držanie tela či koordináciu pohybov. "Určite to využijem aj v rámci divadelných predstavení," nádeja sa Pocisková, ktorú najbližšie čakajú prípravy na rolu v muzikáli Robin Hood v českej metropole.