Choď na obsah Choď na menu
 


Porota vôbec nešetrí

30. 3. 2010

Porota tanečníkov v Let’s Dance vôbec nešetrí

Šmajda pohorel, Pocisková oslnila. Tak dopadlo prvé kolo tanečnej súťaže Let’s Dance pre najmladších súťažiacich.

Nela Pocisková (19) a Miro Šmajda (21) boli ešte donedávna jasnými favoritmi, v prvom súťažnom kole však obstála iba Nela. „Bola som veľmi prekvapená, ako nás ohodnotila porota. Snažili sme sa to nacvičiť čo najlepšie, ale až taký úspech som nečakala,“ povedala Nela. „Dokonca aj Jano Ďurovčík bol nejaký mierny. To už je čo povedať,“ zasmiala sa mladá študentka, ktorá sa okrem tréningov trápi aj s maturitami. „Mám toho teraz veľa, chcela by som sa viac pripravovať. Divadlo, seriál, tieto tréningy...“ povzdychla si.

Jej partner Peter Modrovský, ktorý v prvej sérii zvíťazil so Zuzanou Fialovou, tiež neskrýval radosť. Obávaný kat Zdeněk Chlopčík ho totiž vychválil do neba. „Peter je veľmi šikovný a skúsený tanečník. Má vedľa seba rovnocennú partnerku,“ povedal.

Naopak, nielen porotu, ale aj divákov prekvapivo sklamal spevák Miro Šmajda. Diváčkami je stále milovaný, pred kamerami to síce vie roztočiť, ale tanečné kroky a disciplína pri tancovaní mu zatiaľ chýbajú. „Mal by som sa viac snažiť, je to náročnejšie, než som si myslel,“ priznal Miro. Partnerka Katarína Štumpfová vlani priviedla k víťazstvu Juraja Mokrého. Uvidíme, či sa jej podarí skrotiť aj Mira.