Choď na obsah Choď na menu
 


šaty vyberal Modrovský..:D

30. 3. 2010

Polonahá Pocisková! Tie šaty jej vybral Modrovský. A schválila mama


Keď sa v nedeľu večer objavila pred kamerami prvýkrát Nela Pocisková, mnohým divákom padli sánky. A ďalšie prekvapenie prišlo s jej tancom.

 

Nela Pocisková pri vášnivej rumbe. Prekvapila mnohých (kliknite pre viac foto).

Mladučká speváčka a herečka, ktorá je jednou z tancujúcich celebrít v Let´s Dance, totiž v mimoriadne odvážnom kostýme predviedla vášnivé a provokatívne vystúpenie. Ocenili ho diváci aj porota. "Dosť som sa rumby bála. Som hanblivka, ale nečakala som, že sa budem až tak hanbiť," prezradila pre Pravda.sk Pocisková.

Keď sme jej oponovali, že v tanečnom kostýme rozhodne ako hanblivka nevyzerá, rozosmiala sa. "Dlho ma tieto šaty presviedčali. Ale odsúhlasila ich moja mama a to bolo podstatné. Vtedy som vedela, že si ich obliecť môžem, hoci som sa im trošku bránila," priznala Pocisková na margo trblietavých šiat, ktoré odhaľovali štíhle nohy a zvýraznili poprsie.

Nemyslela som sa na Adelu, na 1,5 minúty som sa snažila zaľúbiť

 

Za vyzývavý model vraj mohol jej tanečník Peter Modrovský. "Pôvodne som si mala obliecť celkom iné šaty. Nepáčili sa mu. Povedal mi, že vyzerám ako mažoretka a rozhodol sa nájsť iné," vysvetlila Pocisková.

Rumba, ktorú tancovali, sa nazýva aj tancom vášne. Kde ju s Modrovským dolovala talentovaná muzikálová speváčka a herečka? "Snažili sme sa všade," vyhŕkla so smiechom. "Peťo mi vysvetľoval o čom to celé je. Nejde len o krok doprava a doľava, musela som sa na minútu a pol zaľúbiť," dodala už vážnejšie. A pridala aj odpoveď na nevyslovené otázku. "Snažila som sa nemyslieť na Adelu. Sústrediť sa na tanec."

V prvom kole zatancovala Nela Pocisková s Petrom Modrovským waltz.

Okrem sexi tela však v nedeľu večer ocenili diváci, a najmä porota, aj Pociskovej sústredený a kvalitný tanečný výkon. Dagmar Hubová uviedla, že "iné tanečnice zo šou by niečo podobné nezvládli". Jej kolegyňa Tatiana Drexler o Pociskovej hovorila v súvislosti s potenciálom, ktorý by vraj "mohol dosiahnuť absolútny rekord všetkých Let´s Dance".

"Za favoritku sa nepovažujem. Ani to neriešim. Prišla som si pekne zatancovať a najmä sa naučiť pekne tancovať," reagovala pred objektívom Pravda.sk Pocisková na slová poroty. "Ale bola som dosť v šoku z toho, čo mi dnes povedali. Nečakala som to, ale je skvelé počuť podobné slová," zhrnula.

Video nájdete na linku uvedenom dolu :

http://koktail.pravda.sk/polonaha-pociskova-tie-saty-jej-vybral-modrovsky-a-schvalila-mama-1c0-/sk-kkoktail.asp?c=A100329_123305_sk-kkoktail_p20