Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková: Občas je to tu „o držku“!

25. 4. 2010

Vzala si toho na plecia poriadne veľa! Vychádzajúca herecká i spevácka hviezda Nela Pocisková priznáva, že vďaka Let´s Dance sa už niekoľko týždňov nezastavila. Takmer každé ráno ju čaká škola, po nej tréning alebo skúška v divadle, podvečer predstavenie alebo nakrúcanie Ordinácie v ružovej záhrade, večer tréning s Petrom Modrovským a v noci kopa maturitných otázok.

 

 

Aj vďaka takto nahustenému programu vraj stihla minulý týždeň iba tri tréningy na kolo Let´s Dance v znamení samby. Napriek tomu spomedzi všetkých súťažiacich vyhrala práve ona. Jej tanečný partner Peter Modrovský nám vysvetlil, ako je to možné: „Áno, tréningov bolo síce menej, boli tri, ale o to intenzívnejšie.“ Ako Nela vysvetľuje, niektoré týždne sa tancu môže venovať viac, inokedy musí uprednostniť iné povinnosti: „Jednoducho som nestíhala. Niekedy mám časovo taký lepší týždeň, niekedy je ťažší. Ten čas si ale proste musím nájsť. Povedala som si, že sa zatnem a tie dva mesiace to budem musieť nejako zvládnuť.“ Maturitným povinnostiam, ktoré jej už doslova klopú na dvere, sa vraj v týchto dňoch Nela stíha venovať najmä uprostred noci, keďže cez deň má diár beznádejne plný. „Cez deň mám školu, okrem školy mávam buď tréning alebo divadlo, predstavenie alebo točím. Takže je to zábava niekedy...“ smeje sa na svojich rozbehaných dňoch sympatická dievčina.

 

V poslednom kole sa Nela predviedla ako skutočná dračica samby, akou ju nazval aj prísny porotca Zdeněk Chlopčík. Aj on sama po prenose priznala, že v divokých samba kučerách sa cítila priam výborne: „Takúto dračicu zo mňa urobili! Ja som neverila vlastným očiam, keď som pozrela do zrkadla (smiech). To moja zlatá, úžasná kamarátka Janka Kukučková mi vytvára na hlave takéto kreácie,“ pochválila herečka svoju kaderníčku. Samozrejme, zaujímalo nás aj, ako sa cítila v mimoriadne vyzývavom tanečnom kostýme, ktorý jej v ten večer prischol. Počas samby toho na sebe, veru nemala oblečeného veľmi veľa... „Áno, veď ja viem,“ uznáva a zo žartu dodáva: „Ale, kedy inokedy, keď nie dnes, by som si na seba dala niečo také?“ Tak sme sa jej teda zo žartu spýtali, či jej takto sporo odetej, nebolo počas prenosu zima. Vtedy už Nele do smiechu veľmi nebolo. „Tu hore je príjemne, ale dole, kde máme šatne, je poriadna kosa. Tam sa vždy musíme naobliekať. Je to tu niekedy o držku. Všetci bývame potom z toho chorí,“ prezrádza tanečníčka, ktorá vraj cíti následky chladnej budovy Starej tržnice aj po návrate z vystúpenia. „Mám bolesti hlavy, keď sa dostanem domov... Naozaj, hrozné.“