Choď na obsah Choď na menu
 


Žúrovali do rána

22. 3. 2010
 

Známe tváre z Let`s Dance žúrovali do rána


Bratislava 19. 3. 2010, 22.33h - Hercovi Andymu Hrycovi robila spoločnosť jeho polovička Veronika.

Vyhodili si z kopýtka! Celebrity aj tanečníci z Let’s Dance sa rozhodli, že to v piatok večer, pred včerajším prvým kolom súťaže, poriadne roztočia. A niektorým sa to skutočne podarilo splniť do poslednej bodky.

Zdá sa, že po namáhavých tréningoch si celebrity aj ich taneční partneri potrebovali oddýchnuť. Alebo chcela skupinka len utužiť vzťahy v kolektíve? Každopádne v piatok okolo deviatej večer sa začali postupne stretávať v tanečnej škole u Petra Modrovského v bratislavskej Petržalke.

 

Posielal Skrúcaný správu svojej priateľke? Telefón z rúk nepustila ani Katka Štumpfová (24).

Medzi pozvanými nechýbali Adela Banášová (29), Eva Máziková (60), Milan Plačko (38), Štefan Skrúcaný (49), Natália Glosiková (20) či Roman Pomajbo (40). Ten zobral zábavu do vlastných rúk a chcel kolegom dokázať, aký je silák. A tak sa stoj čo stoj snažil „vytrhnúť“ mreže na dverách tanečnej školy. Nadarmo.

 
19. 3. 2010,
23.00h
Pozrite, aký som silák: Pomajbo sa pustil do mreže.
Vzdal to: Pochopil, že proti odolnému kovu nemá šancu.

Ťahajú jednu od druhej

Hoci všetci tancujúci na sebe tvrdo makajú, väčšina z nich si cigaretku neodoprie a na fotkách veselo fajčí.

Pokecať si s mladšou generáciou prišiel aj Andy Hryc (60) s manželkou Veronikou (59). Tí sa však dlho nezdržali. Podobne na tom bola aj Nela Pocisková (19), ktorá odišla sama domov. Medzi poslednými, okolo pol druhej, odchádzal tanečník Martiny Šimkovičovej (38) Tomáš Antalák (22). Adela s Petrom v škole ešte zostali. Zrejme poupratovať.

Elena Podzámska (38) tiež vonku intenzívne fajčila.
Nela Pocisková na párty pobudla iba chvíľu.
Tanečníci si spoločne vybehli na cigaretku.