Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková: I love New York!

26. 7. 2011

Nevie sa ho nabažiť! Speváčka a herečka Nela Pocisková sa zbalila a odišla za veľkú mláku už pred mesiacom. Z New Yorku je nadšená, no plánuje toho počas ďalších mesiacov precestovať omnoho viac.

 

 

Mladá speváčka odišla do americkej metropoly študovať angličtinu, čím si splnila životný sen. „Človek, keď vystúpi z lietadla a cestuje do centra na Manhattan, tak sa len nestačí dívať. Prvé dojmy boli neopísateľné. Toto mesto žije svojím vlastným životom. Je to svet vo svete. Stále a na každom rohu sa tu niečo deje. Je úžasné, ako tu na ulici človek stretne ľudí všetkých národností a kultúr bez najmenšej známky rozbroja,“ rozplýva sa Nela.

Tanečný kurz na Broadwayi

Pocisková navštevuje školu päťkrát do týždňa a vo voľnom čase spoznáva New York. „Okrem toho som sa zapísala na tanečný kurz na Broadwayi, z čoho mám veľmi veľkú radosť. Milujem tanec,“ hovorí speváčka. Nohy a dopravné prostriedky ju zavedú aj ďalej.

„Bolo by to škoda, keby som strávila tri mesiace v USA a videla len jedno, aj keď úžasné mesto. Určite sa chystám na výlet do New Jersey, Bostonu a plánujem sa pozrieť aj smerom k východnému pobrežiu,“ vykresľuje plány Nela Pocisková, no prizná aj smútok za svojím priateľom Jánom Ďurovčíkom. „Áno, Jano mi veľmi chýba,“ tvrdí