Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková je bez vlastnej pesničky: Ďurovčík, zobuď sa konečne!

20. 12. 2010

Pocisková je bez vlastnej pesničky: Ďurovčík, zobuď sa konečne!


Speváčka a herečka Nela Pocisková (20) mala odovzdávať cenu počas galavečera Slávik 2010.


Nela Pocisková sa pre pracovné povinnosti dnešného udeľovania hudobných cien Slávik 2010 nezúčastní.

Kvôli pracovným povinnostiam napokon ponuku musela odmietnuť. Speváčka už pred dvoma rokmi vyhrala Eurovíziu, jej tútor Ján Ďurovčík a najrenomovanejší režiséri ju obsadzujú do úspešných muzikálov, kde denne interpretuje piesne iných spevákov, no dodnes sme sa nedočkali jej songu.

Kedy konečne zaspieva vlastnú pieseň? Nela má veľké nadanie na spev, možno aj práve kvôli tomu si ju organizátori vybrali na odovzdávanie cien v ankete Slávik roka 2010."Sme veľmi radi, že Nela dostala takúto ponuku, bohužiaľ má v tom čase prestavenie Čajočky takže sa odovzdávania nemôže zúčastniť, vysvetlil nám choreograf Ján Ďurovčík. Avšak, mladá speváčka má obrovský potencionál a keby mala vlastné piesne, ktoré by mohla reprezentovať, namiesto toho, aby ocenenie odovzdávala, možno by sama už tento rok nejaké prijímala. Denne interpretuje množstvo piesní, absolvovala veľa koncertov a muzikálových predstavení, tak kde to viazne?

"Momentálne sa k tomu staviam tak, že mám školu, veľa predstavení a naozaj sa to nedá všetko naraz, ale chytilo ma to a začínam sa tomu venovať. Len problém je, že tí ktorí spievajú sa venujú len tomu a ja mám toho naozaj veľa, tak dúfam, že to dopadne dobre, pretože je to cesta, ktorou by som sa chcela uberať," vysvetlila nám nádejná mladá speváčka. Snáď sa už onedlho budeme môcť pokochať jej vlastnou hudbou.