Choď na obsah Choď na menu
 


A je to vonku: Nela Pocisková má už silikóny!

4. 3. 2011

A je to vonku: Nela Pocisková má už silikóny!

 Má to za sebou! Herečka a speváčka Nela Pocisková sa už môže pýšiť príťažlivým hrudníkom.

Po plastike pŕs by mala Nela vyzerať asi takto.

Podľa informácií Nového Času Pocisková (20) včera podstúpila plastickú operáciu poprsia. Mladučká herečka pôvodne plánovala zákrok až v lete, no napokon sa rozhodla rýchlo konať! Pocisková pred pár dňami navštívila kliniku v Brne, ktorá sa zameriava na plastické operácie a pomohla k dokonalému vzhľadu už nejednej slovenskej a českej celebrite.

Túto informáciu poskytol Novému Času jeden z pacientov a sympatická Nela sa na rozdiel od iných celebrít týmto zámerom netajila. Myslím si, že je normálne, keď o tom človek uvažuje. Bola som rada, že som išla na kliniku a informovala sa. Musím mať predsa najskôr dostatočný prehľad, ale zatiaľ je to len vo fáze uvažovania,“ potvrdila svoje rozhodnutie pred pár dňami Novému Času Nela. V tom čase však ešte nevedela, kedy operáciu podstúpi.

Zákrok si chcela pôvodne naplánovať na začiatok leta, no samotná klinika jej rozhodovanie nečakane uľahčila. Volali mi, že majú zrazu voľný termín. Musela som sa rýchlo rozhodnúť. Mám to za sebou a viac to komentovať nechcem,“ potvrdila informácie Nového Času Pocisková. To, kto ju na klinike sprevádzal, však prezradiť nechcela.

Herečku tak čaká niekoľkotýždňové zotavovanie. Preto si musela urobiť voľno aj v práci. Mesiac nebude nakrúcať. Dohodli sa tak kvôli tej operácii,“ povedal Novému Času zdroj zo zákulisia seriálu a dodal: „Väčšina dielov, ktoré sa budú vysielať, je už nakrútená. V posledných štyroch dieloch sa síce Nela neobjaví, ale je to prirodzene zapracované do deja, ktorý sa bude točiť okolo iných postáv.