Choď na obsah Choď na menu
 


DOD sa blíži.Čaká vás skvelý deň

28. 7. 2010

DOD sa blíži! Čaká vás skvelý deň!


Tohtoročný Deň otvorených dverí TV Markíza sa bude konať symbolicky 14.augusta 2010 . Štrnáste výročie vysielania oslávi Markíza spolu so svojimi priaznivcami tak ako vždy v areáli televízie v Záhorskej Bystrici, ktorý bude verejnosti sprístupnený od 9.00 do 17.00 hod.


DOD ilustracka

Už tradične pripravuje Markíza na DOD bohatý program na pódiu, v ktorom vystúpia známe slovenské a české hudobné skupiny a speváci,  pre návštevníkov bude pripravený stan s autentickým prostredím a hercami z najpopulárnejšieho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, návštevníkov čaká aj tombola s množstvom cien. Ak aj nevyhráte ceny v tombole, budete môcť získať podpis od vašej obľúbenej osobnosti a množstvo darčekov. K DOD už neodmysliteľne patrí prehliadka štúdií, ktorá sa každoročne stretáva u návštevníkov televízie s veľkým záujmom. Samozrejme, že aj pre deti bude pripravených veľa atrakcií a zaujímavostí.


Nuž a konkrétne mená spevákov, hercov, tanečníkov - ako aj ďalšie prekvapenia tohtoročného Dňa otvorených dverí - vám predstavíme už čoskoro... 

Ako to vizeralo na DOD minulý rok nájdete na tomto linku :


http://www.markiza.sk/clanok/533275-dod-sa-blizi-caka-vas-skvely-den