Choď na obsah Choď na menu
 


Ďurovčík a Pocisková potvrdili: Dali sa dokopy!

25. 2. 2011

Ďurovčík a Pocisková potvrdili: Dali sa dokopy!

Po niekoľkoročných špekuláciách a žartíkoch o vzťahu populárneho choreografa a porotcu zo súťaže Let´s Dance Jána Ďurovčíka (39) spolu s tanečníčkou a herečkou Nelou Pociskovou (20) sa dnes špekuláciám urobil rázny koniec. Ďurovčík spoločne s Pociskovou totiž priznali, že sa dali naozaj dokopy!

Jano Ďurovčík

Spravodajský portál bulvárneho denníka Nový Čas cas.sk totiž dnes na svojich stránkach priniesol výcuc z exkluzívneho rozhovoru s dvojicou.

V ňom choreograf Jano Ďurovčík priznáva, že napriek tomu, že aj keď medzi Nelou a ním bol v pracovnej pozícii vzťah osobnejší, až v posledných dňoch im to prerástlo cez hlavu.

„Ako sme už spomenuli v niekoľkých rozhovoroch, mali sme spolu určite bližší vzťah ako len manažér a herečka, a ten v posledných mesiacoch prerástol do najužšieho vzťahu, aký medzi mužom a ženou môže byť,“ vyjadril sa pre cas.sk Jano Ďurovčík.

Nela Pocisková

Tiež dodal, že tento novovzniknutý vzťah vôbec nie je jednoduchý, je komplikovaný a plný pochybností.

Zároveň zdôraznil, že s Nelou nemajú chuť rozotierať svoje súkromie na titulkách novín, a preto je toto jediné vyjadrenie, ktoré poskytli, aby predišli zbytočným špekuláciám a nepravdivým informáciám.

Nový Čas zároveň sľubuje, že na stránkach nedeľného vydania prinesie obsiahly rozhovor so speváčkou a herečkou Nelou Pociskovou.