Choď na obsah Choď na menu
 


Ďurovčík a Pocisková: Vášnivé bozky na letisku

25. 2. 2011

Ďurovčík a Pocisková: Vášnivé bozky na letisku

Až doteraz to bola len práca, ktorá spájala mladú speváčku Nelu Pociskovú (20) s jej manažérom Jánom Ďurovčíkom (39). Dnes je všetko inak. Náš denník zachytil v pondelok dvojicu pri vášnivých bozkoch na bratislavskom letisku. Na kamarátstvo to nevyzeralo!

Nela Pocisková sa so známym režisérom takto vrúcne zvítala po prílete z Dublinu. Dvakrát sa vášnivo pobozkali a nechýbali ani nežné objatia. Dvojica pripomínala viac zaľúbený párik ako pracovných kolegov. „Jano ma bol čakať. Čo je na fotografiách, to je pravda,“ priznala Nela. Podobným štýlom zareagoval aj Ján Ďurovčík. Nič netajíme,“ pousmial sa nad fotografiami, ktoré nepotrebujú už ďalší komentár.

PRICHYTENÍ PRI BOZKOCH

Speváčka a herečka Nela Pocisková má so svojím manažérom Jánom Ďurovčíkom evidentne bližší vzťah, ako by sa mohlo zdať. Náš fotograf ich na bratislavskom letisku zastihol, ako si vymieňajú sladké božteky...

Ďurovčík na svoju zverenkyňu čakal s autom pred letiskovou halou. Hneď ako Nela vyšla z dverí, si dvojica padla do náručia. Nasledovali pusinky na ústa. „Nela sa vrátila z Dublinu, zvítali sme sa a normálne pobozkali,“ hovorí režisér. To, čo je na fotkách, je pravda! Na celej situácii nevidí Ján Ďurovčík nič zvláštne. Pociskovú dlhšie nevidel, a tak mal z jej návratu veľkú a spontánnu radosť.

Nad poznámkou, že ich bozky boli viac vášnivé ako kamarátske, sa len zasmial. „Nič netajíme, to čo je na fotografiách, je pravda. Zvítali sme sa adekvátne tomu, ako sme sa chceli zvítať,“ dodáva s úsmevom. Po náruživom stretnutí naložil režisér batožinu mladej umelkyne do kufra svojho tereniaku a potom sa už stratili v uliciach hlavného mesta.

Čo o sebe v minulosti povedali...

Ako sa vyjadrila Nela Pocisková o Jánovi Ďurovčíkovi v máji 2009 „Stretla som sa aj s rečami, že spolu niečo máme. Náš vzťah je však profesionálny a kamarátsky. Vlastne je toho viac, on v sebe kumuluje niekoľko funkcií. Je môj druhý otec, tútor aj manažér. Stará sa o všetko.“ (citácia z internetového portálu)

Čo hovoril Ján Ďurovčík o Nele v júni 2010

„My máme s Nelou veľmi blízky ľudský vzťah. Pokiaľ chcete vedieť, či s ňou mám aj niečo viac, tak na to vám neodpoviem. Keď budem chcieť, aby ste to vedeli, tak sa nebudem skrývať. Hovoriť o tom aj tak nebudem. Ja si myslím, že sú dôležitejšie veci ako to, s kým som alebo nie som.“ (citácia z médií)

 

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková emócie rozhodne neskrývali.

 


17.25 h, 21. február, letisko Bratislava - Cmuk: Ďurovčík a Nela sa zvítali takouto pusou.

 

 


Bolo zjavné, že objatie speváčky a režiséra je viac než kamarátske.

 

 

Ján Ďurovčík a Nela Pocisková emócie rozhodne neskrývali.


Režisér vyzdvihol Nelu na letisku po návrate z Dublinu.


Cmuk: Ďurovčík a Nela sa zvítali takouto pusou.