Choď na obsah Choď na menu
 


Ďurovčík vycmúľal Pociskovú: Vlepil jej takúto pusu!

3. 12. 2011

Mokrá odmena! Hoci režisér Ján Ďurovčík (40) a speváčka Nela Pocisková (20) dlho tajili vzájomný vzťah, teraz si prejavujú lásku už aj na verejnosti. Najnovšie dokonca známy choreograf bozkáva svoju polovičku aj pred kamerami.

 

Ján Ďurovčík a Nela

Na obrazovkách sa Nela Pocisková a Ján Ďurovčík po prvýkrát objavili oficiálne ako pár počas nedávnej časti Adela Show. Vtedy si dvojica pred kamerami prejavovala náklonnosť iba nenápadnými dotykmi a zamilovanými pohľadmi. Najnovšie sa však nebránia ani vzájomným bozkom.

Ako vidno na záberoch z nakrúcania markizáckeho Silvestra, ktoré sa nám podarilo získať, choreograf obdaroval svoju lásku pusou. „Išlo o spoločné vystúpenie, kedy sme parodovali Let´s Dance. S Nelou sme tvorili tanečný pár. Tak, ako býva po predvedení čísla zvykom, aj my sme si dali na záver pusu po dobre odvedenej práci,“ povedal na margo tohto prejavu sympatií Ján Ďurovčík.

Od režiséra sme sa tiež dozvedeli, že nepatrí do kategórie ľudí, ktorí si radi prejavujú vzájomné city na verejnosti príliš silene. „V tomto prípade stále platí to, čo hovorím od začiatku. My sa neskrývame, no ani sa okato neukazujeme. Keď chcem dať milovanému človeku bozk, tak to urobím. Prejavy, ktoré sú vhodné a emočne nenásilné, vnímam ako prirodzený ľudský pud. Samozrejme, nesmie to byť prehnané a silené,“ priblížil nám svoj názor Ján Ďurovčík.

Zdroj: topky.sk