Choď na obsah Choď na menu
 


Fantastický quickstep

9. 5. 2010

Nela Pocisková už vie, prečo sa jej oplatí súťažiť v Let´s Dance

Pred divákov predstúpila Nela Pocisková s malou dučiškou. Čo po odtancovaní quickstepu nasledovalo, jej spôsobilo šok.
Nela Pocisková odtancovala fantastický quickstep.
 

Nedeľný quickstep Nely Pocikovej postavil na nohy celú Starú tržnicu. A to išla herečka v ten večer pred divákov Let´s Dance s malou dušičkou. "V duchu sme sa modlili, aby sme priamy prenos nejako prežili. Tanec sme začali s Peťom trénovať až vo štvrtok večer a ešte počas generálky sme nemali ujasnený výraz, kroky ani choreogtafiu. Navyše, Peťo mal zdravotné problémy, takže to bolo naozaj náročné a večera som sa neuveriteľne bála," povedala po priamom prenose Nela.

Pred divákov predstúpila Nela Pocisková s malou dučiškou. Čo po jej výkone nasledovalo, jej spôsobilo šok.

V momente, keď dotancovali, diváci v hľadisku jej darovali "standing ovations". "Hodnotenie poroty ma doslova šokovalo. Ale ešte viac reakcia ľudí. Práve to, čo po mojom vystúpení urobili, je dôvod, prečo sa oplatí v takejto šou súťažiť. Z ľudí som cítila neskutočnú energiu a čo som prežívala neviem ani pomenovať."

Zároveľ si Nela zaspomínala na svoj úplne prvý "standing ovation". "Určite si na ten moment pamätám. Bolo po premiére muzikálu Neberte nám princeznú. Pre mňa išlo o prvý dotyk s divadlom a bolo to najkrajšie ale určite aj najťažšie obdobie v mojom živote. Vtedy naslal veľký zlom a ja som si uvedomila, že práve toto chcem v živote robiť. Seriózne som sa rozhodla pre kariéru herečky," zaspomínala si Nela Pocisková.