Choď na obsah Choď na menu
 


FINÁLE

Správne opravený text:

Nela v roku 2009 reprezentovala Slovensko spolu s Kamilom Mikulčíkom na Eurovízii v Moskve, kde si spolu zaspievali pesničku Leť tmou.
Jej kariéra začala v 14 rokoch, kde ju známy režisér Ján Ďurovčík vybral do muzikálu Neberte nám princeznú.
Ďalšími veľkými predstaveniami, v ktorých si zahrala, sú napríklad Labuťko, West Side Story, Fidlikant na streche, či Robin Hood. Potom prišiel veľký muzikál, ktorý bol napísaný priamo pre Nelu. Išlo o Osmy svetadiel, ktorý mal svoju premiéru 8.9.2011 v pražskom divadle KALICH. Nela si tam zahrala postavu Jany. Medzi svetovo známe muzikály, v ktorých si Nela zahrala, sú Pomáda, Rómeo a Júlia, Jesus Christ Superstar.

Nela sa nedávno zúčastnila svadby svojho staršieho brata Milana. To ešte ani netušila, že o pár mesiacov na to bude čakať svojej prvé bábätko. To by sa malo narodiť na prelome mája a júna.

Veľkým hitom Nely sa stala skladba Mysterious boy, na ktorú natočila aj videoklip. 
Po vydaní svojho prvého albumu WAR prišlo turné po Slovensku, ktoré malo obrovský úspech. Nela tam odspievala skladby, ako napríklad Tma, So in love, Mysterious Boy, Leto skončilo, Neviem sa nájsť, Listen, atď.

 

Nela má „úchylku“ na topánky. No miluje aj maličké tenisky pre bábätká, z ktorých má doma zbierku.  Neznáša klamstvo a miluje šoférovanie. Nela sa spolu s tanečným partnerom Petrom Modrovským stali kráľmi tanečného parketu Let´s Dance v roku 2010. Popri tejto relácii mala aj školské povinnosti, maturitu.

Čaká bábätko a je zasnúbená s Filipom Tumom, s ktorým aj býva.

Veľmi veľa ľudí ju pozná zo seriálu Búrlivé víno, kde si zahrali postavu Niny. Jej partnerom v seriáli bol Juraj Loj, ktorý stvárňoval postavu Martina Roznera. Jej otca stvárnil Emil Horváth ml. a súrodencov Marek Majeský a Monika Hilmerová.
V seriáli si prešla vzťahmi so spomínaným Martinom Roznerom, Erikom Haladom a vydala sa aj za Andrého Simoneta.

 

____________________________________________________________

Nesprávny text:

Nela v roku 2013 reprezentovala Slovensko spolu s Kamilom Mikulčíkom na Eurovízii v Londýne, kde si spolu zaspievali pesničku Leť hmlou.
Jej kariéra začala v 16 rokoch, kde ju známy režisér Jaro Bekr vybral do muzikálu Neberte nám princeznú.
Ďalšími veľkými predstaveniami, v ktorých si zahrala, sú napríklad Labuťko, West Side Story, Fidlikant na streche, Skrotenie zlej ženy, či Robin Hood. Potom prišiel veľký muzikál, ktorý bol napísaný priamo pre Nelu. Išlo o Osmy svetadiel, ktorý mal svoju premiéru 8.9.2011 v pražskom divadle KALICH. Nela si tam zahrala postavu Katky. Medzi svetovo známe muzikály, v ktorých si Nela zahrala, sú Pomáda, Rómeo a Júlia, Jesus Christ Superstar, Cats.

Nela sa nedávno zúčastnila svadby svojej staršej sestry Majky. To ešte ani netušila, že o pár mesiacov na to bude čakať svojej prvé bábätko. To by sa malo narodiť na prelome mája a júna.

Veľkým hitom Nely sa stala skladba Tma, na ktorú natočila aj videoklip. 
Po vydaní svojho prvého albumu WARM prišlo turné po Slovensku, ktoré malo obrovský úspech. Nela tam odspievala skladby, ako napríklad Tma, So in love, Mysterious Boy, Leto začína, Neviem sa nájsť, Listen, atď.

 

Nela má „úchylku“ na topánky. No miluje aj maličké tenisky pre bábätká, z ktorých má doma zbierku.  Neznáša klamstvo a šoférovanie. Nela sa spolu s tanečným partnerom Tomášom Surovcom stali kráľmi tanečného parketu Let´s Dance v roku 2013. Popri tejto relácii mala aj školské povinnosti, písala bakalársku prácu, s ktorou uspela.

Napriek tomu, že čaká bábätko a je zasnúbená s Romanom Tumom, stále býva so svojimi rodičmi.

Veľmi veľa ľudí ju pozná zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, kde si zahrali postavu Niny. Jej partnerom v seriáli bol Andrej Loj, ktorý stvárňoval postavu Martina Roznera. Jej otca stvárnil Emil Horváth ml. a súrodencov Marek Majeský a Veronika Hilmerová.
V seriáli si prešla vzťahmi so spomínaným Martinom Roznerom, Erikom Haladom a vydala sa aj za A........