Choď na obsah Choď na menu
 


Hanblivka Pocisková? Kdeže! Aha, aká je prítulná!

16. 5. 2010

Hanblivka Pocisková? Kdeže! Aha, aká je prítulná!

 

BRATISLAVA – Na chlapov sa lepila už dávno! Mladá herečka Nela Pocisková (19) sa podľa slov porotcov z Let’s Dance 4 osmeľovala na parkete veľmi pomaly. My však máme dôkaz, že s prítulnosťou k opačnému pohlaviu nemala problémy už dávno pred účasťou v tanečnej šou.

Reklama

Bola to len maska? Prvý tréning Nely Pociskovej a Petra Modrovského bol zaujímavý aj tým, že herečka sa tvárila, akoby mala problém sa svojho tanečného partnera


dotknúť. Aj neskôr len neveriaco krútila hlavou, že sa mala k Petrovi pritisnúť a zvádzať ho. Postupne sa však osmeľovala. „Ako sa Nela blíži k maturite, odhadzuje zábrany,“ povedal po sambe porotca Jozef Bednárik.

Zdá sa však, že ani pred tanečnou súťažou nebola Nela príliš veľká hanblivka. Dostala sa k nám totiž fotografia asi spred roka, kde dosť vrúcne objíma istého mladého muža. Ide o Jakuba Ružičku, ktorý hral napríklad v muzikáli Producenti.

Objíma sa takto vášnivo Pocisková s každým, alebo bol Ružička jej frajer? „S Jakubom som nikdy nič nemala, ani nemám, sme kamaráti,“ tvrdí herečka. Ako ďalej povedala, tento záber za mimoriadne intímny nepovažuje. „Pusu na líce si dávam so všetkými kamarátmi,“ vysvetlila. Jej privreté oči však evokujú viac, než len priateľskú atmosféru.

Nela Pocsiková v objatí s Jakubom Ružičkom.

.