Choď na obsah Choď na menu
 


Hrozí jej operácia

11. 2. 2010
 

Nela Pocisková: V bolestiach do nemocnice, hrozí jej operácia


  Nemocnica Mickiewiczova ul. 10. február 12.24 h - Nela prichádza do Fakultnej nemocnice v Bratislave.

 

Toto nečakala! Mladá speváčka a herečka Nela Pocisková (19), známa aj z Ordinácie v ružovej záhrade, musela včera doobeda náhle opustiť lavice bratislavského konzervatória. S veľkými bolesťami chrbta skončila na neurológii Fakultnej nemocnice v hlavnom meste. Ak nezaberú lieky, hrozí jej operácia!

Ešte ráno nemala Nela nijaké problémy. Počas vyučovania však náhle pocítila silnú bolesť v chrbte. Myslela si, že ju to prejde, no bolesť sa stupňovala. Nakoniec skončila v nemocnici.

Ubolenú Nelu náš fotograf zastihol vo chvíli, keď vchádzala do Fakultnej nemocnice na Mickiewiczovej ulici.

„Chytil ma chrbát, niečo tam mám asi zaseknuté. Také silné bolesti som ešte nikdy nemala,“ zverila sa nám zničená speváčka.

Neurológ: Sú to veľké bolesti

Podľa našich zistení má vlaňajšia víťazka Eurovízie problémy s medzistavcovými platničkami. A tie neveštia u mladého dievčaťa nič dobré.

„Poškodené platničky môžu spôsobiť nielen lokálne bolesti, ale aj silné vyžarovanie bolesti do záhlavia alebo do dolnej a hornej končatiny,“ vysvetlil nám uznávaný neurológ Pavel Traubner. Ak sa napriek liečbe a rehabilitácii stav nezlepší, nasleduje radikálny krok. „Je potrebné pristúpiť k operačnému riešeniu, kedy sa odstráni vyčnievajúca časť platničky, ktorá tlačí na nervový koreň,“ dodal profesor Traubner. Ostáva dúfať, že Nela bude čo najskôr v poriadku. Už o pár týždňov by totiž mala vybehnúť na tanečný parket v pripravovanej šou Let’s Dance 4.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Nela

KRISTY,11. 2. 2010 17:11

Nelka ja Ti taktiež držím palčeky(aj na nohách),aby si nemala s chrtom až také problémy a ,aby si zahviezila v Lets Dance...Držím Ti palčeky...

chuda nelka

Nela B,11. 2. 2010 15:53

chudatko nelka...to ma mrzi...bolesti chrbatapoznam..ale preto zemam skoliozu...ale tiez to nie je nic prijemne...musim denne cvicit...a verim ze aj nelka bude..vsak ona je rozumna a nebude to hadzat za hlavu urcite si nepovie ze sak operacia to vyriesi...ja sa operaciam vyhybam...dufam ze aj nelka..Nelka drzim ti palce aby ti to vyslo s tymi liekmi...bud slina... :)ahoj