Choď na obsah Choď na menu
 


Ján Ďurovčík: Nela bola zjav z nebies

6. 7. 2010

Ján Ďurovčík: Nela bola zjav z nebies


Objaviteľ novej Kráľovnej tanečného parketu spomína

Novou kráľovnou tanečného parketu je Nela Pocisková - najmladšia a jednoznačne najlepšia tanečnica štvrtej série Let's dance. Hoci jej konkurentka Eva Máziková robila čo mohla, porote venovala aj pečené prasiatko, musela sa uspokojiť s druhým miestom.

Nela a jej tanečník Peter Modrovský šli súťažou systémom štart – cieľ. Od prvého kola až po posledné podávali senzačné výkony a bolo jasné, že sú aspoň o triedu lepší, než ostatné páry. Ako nám však aj v rozhovore potvrdil Peter, boli pripravení aj na to, že pri vyhlásení výsledkov môže nastať zvrat a oni vôbec nemusia zvíťaziť.

Nový kráľovský pár. Pre Nelu je to prvý titul, Peter sa na trón vrátil po troch rokoch.

Na reči o láske nereaguje

Skromnú herečku a speváčku zmohlo nefalšované dojatie a jej ďakovačka nemala konca-kraja. Slzil aj jej manažér Ján Ďurovčík. Dojali ho Neline tance i vyhlásenie výsledkov. "Ja som principiálne dojatý pri zlomových momentoch, ako bol tento, keďže som tanečník a viem, čo to obnáša a obzvlášť vtedy, keď ide o človeka, ktorého poznám," vysvetlil nám.

Rodák zo Zemplína a šikovná Bratislavčanka sa spoznali pred piatimi rokmi, keď Nela ako 14-ročné dievča prišla na konkurz do muzikálu Neberte nám princeznú. A Ďurovčíkovi vraj bolo hneď jasné, že z nej niečo bude. "Objavila sa tam ako zjav, ktorý nám spadol z neba. Bolo jasné, že je to talent, aj preto sme sa ju rozhodli zastupovať, čo ako agentúra inak nerobievame," zaspomínal si.

Ich vzťahu manažér a zverenkyňa však mnoho ľudí neverí. A najmä po nedeľňajšej noci sú mnohí ľudia presvedčení, že medzi Janom a Nelou je niečo viac. "On ju určite miluje," skonštatovali diváci. "Takéto reči, či už naživo, alebo v internetových diskusiách sú síce milé, ale ja ich vôbec neriešim a nereagujem na to," skonštatoval.

Maturitná komisia jej dala dvojku

Hoci je teda Nela novou kráľovnou, tento úspech si ani nestihla vychutnať. Hneď včera ráno totiž mašírovala pred maturitnú komisiu a skladala skúšku dospelosti z angličtiny. A ako sme sa dozvedeli, vraj sa jej to podarilo na dvojku. Ešte ju však čaká slovenčina a ďalšie predmety, takže aj o zvyšok týždňa má postarané. A jej pracovný kalendár je nabitý aj na ďalšie obdobie.

Na otázku, čo bude s aktuálnou kráľovnou po maturite, nám odpovedal J. Ďurovčík: "No ja neviem, čo bude robiť kráľovná, ale Nela nabehne na normálny život, čo znamená nakrúcanie Ordinácie v ružovej záhrade, predstavenia v divadlách a začne sa pripravovať na novú rolu Marianny v českom muzikáli Robin Hood."