Choď na obsah Choď na menu
 


Koncert pre HAITI

11. 2. 2010

Podporili dobrú vec! Slovenské hviezdy vystúpili v bratislavskej Mlynskej doline na benefičnom koncerte na pomo

Na pódiu vystúpilo množstvo slovenských umelcov. Nechýbal Peter Cmorik, Zuzana Smatanová, Mária Čirová, či SuperStáristi Denis Lacho s Dominikou Starou. Počas celého večera zabávala divákov osvedčená moderátorská dvojica Adela a Sajfa. Na koncerte sa z esemesiek a vstupného vyzbieralo niekoľko tisíc eur. O benefičný koncert bol obrovský záujem nielen medzi študentmi, ale obyvateľmi hlavného mesta.

 

Takmer tisícku divákov prilákali do Mlynskej doliny najväčšie 

hviezdy slovenského hudobného neba. Počas celého večera na jednom pódiu vystúpila Zuzana Smatanová, Peter Cmorik, ale aj Miro Jaroš a SuperStáristi Dominika Stará s Denisom Lachom. Svoje umenie predviedol aj Laci Strike, či Mária Čírová. "Bolo pre mňa obrovskou cťou, že som sa mohol zúčastniť tohto koncertu a pomôcť ľudom, ktorí to naozaj potrebujú," zdôraznil Denis Lacho, ktorý sa preslávil účinkovaním v Česko Slovenskej SuperStar.

Divákom tuhla v žilách krv pri pohľade na fotografie Andreja Bána. Srdcervúce zábery zachytávali zemetrasením zničený ostrov a zúfalých ľudí bojujúcich o život. Napriek masívnej pomoci aj v týchto dňoch panuje na Haiti strach a beznádej. Vďaka koncertu poputuje do zničenej krajiny niekoľko tisíc eur, vrátane výťažku zo vstupného a peňazí z sms správ, ktoré diváci posielali večer. Peniaze pomôžu najmä chudobným ľudom, ktorí po silnom zemetrasení prišli o strechu

nad hlavou.

Na koncerte si zaspievali aj Nela Pocisková a Kamil Mikulčík