Choď na obsah Choď na menu
 


Mám veľký strach !

26. 1. 2010
 

 

Nela Pocisková: Mám veľký strach!


 

Vystupovala pred niekoľkotisícovým publikom na celosvetovom finále Eurovízie, no z vlastnej maturity má hrôzu. Speváčka Nela Pocisková (19) nám prezradila, prečo sa skúšky dospelosti tak obáva.

Nela, ktorú tento rok čaká maturita na konzervatóriu, sa maturity bojí.
„Mám také zlé učenie, všetko si zapamätám, ale o týždeň už nič neviem,“ povedala nám. „Neviem si ani predstaviť, ako sa celé to kvantum učiva dokážem naučiť,“ pokračovala vo svojich obavách Pocisková. Nela priznala, že najväčší strach má z povestného okna vo vedomostiach. „Aj keď viem, že to viem, tak keď tam už prídem, neviem ani otvoriť ústa a hneď mám najväčšie okno,“ dodala Nela.

Sníva o Broadwayi

Zbieranie vedomostí by však Pocisková rada vymenila za cestovanie. „Dám si ročnú pauzu od školy, na výšku by som určite chcela ísť, ale teraz by som to nechala tak,“ prezradila nám svoje plány do budúcnosti Nela.
„Počas tohto roka by som sa chcela zdokonaliť v jazykoch a na ďalší rok by som možno chcela skúsiť aj niečo v zahraničí,“ pokračovala.
Vysnívanú krajinu však speváčka nemá, a tak sú jej cesty ešte otázne.
„Mojím snom je aj Broadway, ale mňa to vlastne láka všade,“ dodala na záver Nela.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Skuska dospelosti

Majka,4. 2. 2010 13:12

Mila Nelka maturity sa neboj, nie je to nic, oproti tomu co si uz zazila. Je to len formalita, hovorim to z vlastnej skusenosti. Ale mat taky zdravy strach, cize obavu, je dobre mat, lebo mas pred tym respekt. Vela stastia ti prajem, a praj si vytiahnut to co chces, mne to tak vyslo, na matematiku mi nezvysil cas a ked som si sla potiahnut otazku hovorila som si 15 alebo 25. A vytiahla som si 25.