Choď na obsah Choď na menu
 


Maturita s Nelou Pociskovou

22. 5. 2010
 

Maturita s Nelou Pociskovou


 

19. máj 2010 16.00 h Konzervatórium Bratislava - Nela skladala skúšku dospelosti.

V stredu Nela Pocisková maturovala a my sme jej boli v pätách! Skúšku dospelosti skladala na bratislavskom konzervatóriu. Počas celého dňa mala poriadne nabitý program a je jasné, že na nervozitu jej už nezostával čas. Zastihli sme ju, ako rovno z tréningu beží do školy... Našťastie skúška dopadla na výbornú!

„Od desiatej do jednej popoludní som mala tréningy do šou Let’s Dance. Potom som nakrúcala jeden rozhovor pre televíziu a odtiaľ rovno na prípravu. Musela som sa totiž ešte rozospievať,“ povedala nám Nela v skratke svoj program, ktorý sa určite nepodobal na harmonogram bežnej maturantky.

V ten deň sme ju zastihli najprv v tanečnej škole Petra Modrovského, kde strávila pár hodín. Po tréningu sa stihla rozlúčiť so svojimi kolegami zo šou. Keď odchádzala, zakývali jej a zaželali veľa šťastia. Potom už nasadla do svojho bavoráka a odfrčala.

Mám prvú jednotku!

O pár hodín, teda približne o štvrtej popoludní, už bola pred budovou Konzervatória v Bratislave. S úsmevom kráčala do školy, kde už išlo naozaj do tuhého. Približne hodinu po príchode už absolvovala praktickú skúšku zo spevu. „Spievala som Listen od Beyoncé a Vraky áut od Petra Nagya. Mám prvú jednotku,“ potešila sa Nela, keď sme sa jej spýtali, ako dopadla. Len pre informáciu, tento týždeň čaká Nelu Pociskovú ešte skúška dospelosti z tanca a herectva, potom akademický týždeň a následne ústne maturitné skúšky. A potom sa už bude môcť pýšiť stredoškolským diplomom...

 


19. máj 2010 12.00 h Tanečná škola Bratislava - PO TRÉNINGU: Nela Pocisková vychádza z tanečnej školy Petra Modrovského.


A IDE SA MATUROVAŤ: Z tréningu odchádzala na takomto bavoráku.


A ROVNO NA MATURITU: O pár hodín neskôr už skladala skúšku dospelosti na konzervatóriu. - 19. máj 2010 16.00 h Konzer vatórium Bratislava


19. máj 2010 16.00 h Konzer vatórium Bratislava - A ROVNO NA MATURITU: O pár hodín neskôr už skladala skúšku dospelosti na konzervatóriu.