Choď na obsah Choď na menu
 


Módna polícia z DOD Markízy: Takto sa treba obliekať v lete!

18. 8. 2010

Módna polícia z DOD Markízy: Takto sa treba obliekať v lete!

Na tohtoročnom dni otvorených dverí Markízy žiarili známe osobnosti v pestrých farbách. Tak, ako sa to na leto patrí. Ktorá z nich sa vám páčila najviac?!

Monika Bagárová, Linda Wágnerová, Erika Judínyová aj Jana Hospodárová stavili na farebné kreácie.

 

Jana Kirschner počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Jana Kirschner

Musím povedať, že toto mi pripomína ležérnu francúzsku Korziku. Je to veľmi letné, svieže a dievčenské. Strih aj námornícky štýl Janke sedí a hodia sa jej aj horizontálne pásiky. Páči sa mi, že k šatočkám zvolila jemné tenisky - zobudila v sebe hravosť a určite sa cítila aj pohodlne. Dôležitým detailom bol výraznejší rúž a červené nechtíky.

9/10

Linda Wágnerová počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Linda Wágnerová

Takto by malo vyzerať leto... Vzdušné farebné šaty, sexi detaily ako výstrih a zaujímavé viazanie okolo krku. Farba jej neskutočne sedí a ladí s opálenou pokožkou. Páči sa mi aj strapatý účes a nápadité náušničky. Jediné, čo by som vymenila, sú sandáliky.

8/10

Iveta Bartošová počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Iveta Bartošová

Toto je presne opačný prípad ako u Janky Kirschner. Iveta by rozhodne nemala voliť horizontálne pásiky, pretože príliš pútajú pozornosť na jej prebytočné kilá. Kratučký overal je inak veľmi pekný, len tie kilá... Topánky aj doplnky sú v poriadku. Len ešte jedna rada - Ivetka, urobte niečo s tými zničenými vlasmi. Volajú o pomoc!

7/10

Erika Judínyová počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Erika Judínyová

Klasika od Eriky - čo najkratšie šaty a čo najvyššie topánky. Je však pravda, že jej niet čo vytknúť. Možno absenciu nejakých zaujímavých šperkov. Ja by som namiesto hodiniek určite volila množstvo náramkov - kľudne aj v rôznych farbách. Inak vyzerá výborne. Ako dokonalo vyretušovanný obrázok...

10/10

Lenka Šóošová počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Lenka Šóošová

Scifi Palculienka! Lenka bola podľa mňa jedna z najlepšie oblečených žien na celej akcii. Sukňa je excelentná a na jej chudučkých nôžkach vyniká svojim netradičným objemom. Lenka vie, že jedna originalita úplne stačí a tak volila už len biele tielko a nenápadné šperky. Jediné, čo by sa dalo vytknúť, je obuv.

10/10

Jana Hospodárová počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Janka Hospodárová

Nádherné svieže šaty s romantickými volánmi. Je to letné, dievčenské a svojím spôsobom aj sexi. Na jej mieste by som tiež pouvažovala nad výmenou obuvi, ale v celku s tým nemám problém. Mám rada netradičné farebné kombinácie. Tu mi však viac chýba výraznejší mejkap.

8/10

Nela Pocisková počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Nela Pocisková

Trošku chaos v rôznych štýloch... Šaty sú fajn, ale potom už mala vynechať tieto topánky, ktoré k tomuto outfitu pôsobia už príliš lacno. Rozhodne by som vymenila aj hodinky a nahradila ich radšej náramkami. Je to už veľmi preplácané. Nely - a nabudúce vymysli niečo s vlasmi - vyžehlená rovná hriva, alebo besné lokne by sa k takýmto sexi minišatkám pýtali.

5/10

Monika Bagárová počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Monika Bagárová

Toto žieňa sa podľa mňa so štýlom narodilo. Je to sexi, romantické a leto z toho rozváňa na sto kilometrov. Superstáristka je prirodzene krásna a tak jej stačí aj jemný mejkap. Naopak - vie, že zaujať môže štálovými a výraznými doplnkami. Je to jemné a dokonalo zladené.

10/10

Patrícia Vittek počas Dňa otvorených dverí Markízy 2010.

Patrícia Vitteková

Krásne a sexi! Patrícia sa mi veľmi páčila! Čipka a volány sú aboslútne ženské a všetko to lahodne zjemnila obyčajným tielkom. Patrícia bola podľa mňa dokonalá od náušníc až po rozkošné zlaté balerínky.