Choď na obsah Choď na menu
 


Najkrajšie nohy má Pocisková

22. 5. 2010

Najkrajšie nohy v Let's dance má Nela Pocisková

Herečka a speváčka Nela Pocisková prepletá v Let's dance nožičkami len taká radosť. A diváci tanečnej šou sa zhodli, že jej nohy sú najkrajšie spomedzi všetkých celebrít.

Super kosť. Nela má postavu, po akej túžia tisícky žien.

Agentúra CRMC zisťovala názor divákov a pýtala sa ich, ktorá celebrita z Let's dance má najkrajšie nohy. A najviac z nich si myslí, že je to práve talentovaná Nelka. Na druhom mieste skončila Simona Krainovátretie miesto sa ušlo herečke Elene Podzámskej.

Komplimenty nedostáva

Devätnásťročnú maturantku tento titul nesmierne potešil. "Ty kokso, to vážne? Waw, ja odpadnem! To som teda naozaj nečakala a nikdy by som to nepovedala! Normálne som až v príjemnom šoku. Ja a najkrajšie nohy?" nevychádzala z údivu. "To je krásne, ďakujem ľuďom, čo za mňa hlasovali, veľmi dobre mi to padlo, aj keď ja osobne si to nemyslím, ale je to super pocit," neprestávala sa smiať. Informácia ju šokovala najmä preto, že podobné komplimenty vraj takmer vôbec nedostáva. A sebakriticky tvrdí: "Ja mám skôr veľké stehná a trošku ma to trápi, čiže nikdy som si nemyslela, že mám pekne nohy. A oproti Simonke a Elenke? No odpadla som!"

Závideniahodnú postavičku si vydrela

Neline nohy sú dokonalo vyšportované, vidno, že ani náhodou nesedí celé dni pri počítači, ako mnohí jej rovesníci. "Áno, moje nohy sú vyšportované a aj preto mám také veľké stehná," kritizuje sa ďalej. Zároveň priznáva, že bez pohybu vlastne ani nedokáže existovať: "Okrem tanca som veľmi športový typ. Kedysi som sa venovala osem rokov karate, ale baví ma úplne akýkoľvek šport." Aj vďaka tomu má mladá umelkyňa postavičku, akú jej môžu iné kolegyne len závidieť.

Hlasovala by za Simonu

Ale skromná herečka presne ako všetky ženy so svojím telom nie je spokojná. "Myslím si, že asi nikto nie je spokojný s tým, čo má a každý chce to, čo nemá. Ja by som toho na sebe pomenila veľa, určite hrudník a nepozdávajú sa mi tie spomínané stehná a zadok," smeje sa veľká sympaťáčka. A ak by sa do podobnej ankety mala zapojiť ona, vie celkom presne, komu by svoj hlas dala. "Musím sa priznať, že mám obrovskú slabosť na Simonku Krainovú. Nehovorím, že ostatné kolegyne nemajú dobré postavičky, to naopak, ale Simonka je podľa mňa dokonalá žena," dodala na záver.