Choď na obsah Choď na menu
 


Návrat Nely Pociskovej z Ameriky: Prsia už neskrývala!

1. 8. 2011

Speváčka a herečka Nela Pocisková sa po troch mesiacoch vrátila spoza veľkej mláky. Keď sa však otvorili dvere na príletovej hale, nikoho z rodiny tam nenašla.

Nela sa po troch mesiacoch vrátila na Slovensko.

Desiatky minút sa preto Nela (20) sama prechádzala medzi ostatnými cestujúcimi a netrpezlivo čakala na rodičov a priateľa choreografa Jána Ďurovčíka (40). „Lietadlo priletelo o pol hodiny skôr, ako malo, naši sú už na ceste,“ povedala s úsmevom.

Nela po pobyte za morom pôsobí oveľa sebavedomejšie a nabrala množstvo skúseností. Pri návrate už dokonca neskrývala ani svoje vylepšené prednosti

Nela po pobyte za morom pôsobí oveľa sebavedomejšie a nabrala množstvo skúseností. Pri návrate už dokonca neskrývala ani svoje vylepšené prednosti.

 

Vrúcne objatia a slzičky šťastia. Aj tak vyzeralo zvítanie speváčky a herečky Nely Pociskovej s najbližšími. Po trojmesačnom pobyte v New Yorku, kde sa zdokonaľovala v angličtine, sa konečne vrátila domov. „Takmer som nestihla lietadlo, pretože dve hodiny som bola v taxíku. Pani na letisku sa hnevala, že meškám takmer hodinu. Našťastie som ju ukecala,“ rozhovorila sa Nela.

Schwechat  28.7.2011, 8.05 hod. - Nela v sebe nezaprela ženu. Kým do USA odletela s jedným kufrom, domov sa vracala s dvoma

Schwechat  8.05 hod. - Nela v sebe nezaprela ženu. Kým do USA odletela s jedným kufrom, domov sa vracala s dvoma. „Musela som jeden dokúpiť, lebo do jedného sa mi nezmestilo to, čo som nakúpila,“ smiala sa mladá speváčka.

Pociskovej pobyt za morom viditeľne prospel. Kým do lietadla nastupovalo zakríknuté dievčatko, domov sa vracala sebavedomá mladá žena. „Prvý deň bol najťažší, vyslovene som sa bála, ako to zvládnem. Napokon mi to dalo veľa. Mám obrovský rozhľad, musela som sa postarať sama o seba a nikto za mňa nič nevybavil,“ hovorí Nela, ktorá sa doma na Slovensku zdržala len niekoľko hodín. Vzápätí totiž odcestovala kvôli práci do Prahy.

S Ďurovčíkom sa dlho objímali

S Ďurovčíkom sa dlho objímali.