Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Chodúra prevalcovala

9. 5. 2010

Nela Chodúra prevalcovala!


  Veľké hlasy Nela s Martinom ukázali, že by mohli preraziť aj v zahraničí.


Roztancovali celú sálu! Dva najväčšie spevácke talenty posledných rokov Nela Pocisková (19) a Martin Chodúr (20) odpálili v utorok večer v bratislavskom Divadle Heineken Tower Stage nevídaný koncert. Pri ich famóznom speve začala v hľadisku tancovať aj Nelina stará mama i kolegovia z Let’s Dance.

Víťazka minuloročnej Eurovízie a šampión z Česko-Slovenskej SuperStar si zhruba 300-miestne publikum získali od prvej sekundy. Silný zážitok umocňovala kapela v hviezdnom zložení s Martinom Valihorom za bicími a Oskarom Rózsom (35) na basgitare.

Letsdensáčky. Do varu speváci dostali aj Martinu Šimkovičovú s Natáliou Glosíkovou.
Zaľúbenci. Banášová s Modrovským schovávali poháriky s vínom...
... no o chvíľu už Adela zlatistý mok popíjala. 

Skandujúci dav prvýkrát vyletel zo sedadiel pri Nelinom zimomriavky naháňajúcom speve skladby Listen. O pár minút už pod pódiom tancovala Martina Šimkovičová (38) aj s Natáliou Glosíkovou a v zadných radoch sa vlnil Peter Modrovský (26) s frajerkou Adelou Banášovou (29). Dojatiu a slzám šťastia prepadla aj Pociskovej stará mama a prejav jej sexi vyzerajúcej vnučky docielil, že si aj ona schuti „zatrsala“.

Valihora: Na Nelu sme sa ladne pozerali!

Podľa viacerých prítomných Nela Chodúra predčila v emotívnom prejave a v spolupráci s kapelou a divákmi. Martinovi Valihorovi nakoniec obaja zaspievali Happy Birthday k jeho 34. narodeninám. „Najväčšie prekvapenie pre mňa bolo, že si na mňa spomenuli,“ povedal nám po skončení bubeník, na ktorého sa prišla pozrieť aj jeho dcérka Viktória. A s kým sa mu na koncerte lepšie hralo?

S Viki. Martin Valihora oslávil narodeniny s dcérkou.
Fanklub. Pociskovú po koncerte s krikom privítali jej mladé obdivovateľky.

„Pri Nele je nadstavba tej ženy, ktorá stojí pred vami a my muzikanti sedíme a len tak sa ladne pozeráme,“ usmieva sa Valihora.