Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková a Erika Judínyová: Vojna pre prsia

31. 3. 2011

Nela Pocisková a Erika Judínyová: Vojna pre prsia

Akú hladinu dokážu rozbúriť prsia! Speváčka a herečka Nela Pocisková podstúpila v polovici marca plastickú operáciu, pri ktorej si dala zväčšiť prsia. K silikónom sa priznala, no zároveň sa pri tejto príležitosti obula do Eriky Judínyovej. „Teraz nebudem hovoriť, že to mám z tabletiek, nie som pokrytec,“ vyjadrila sa Nela.

Pritom je známe, že práve moderátorka Smotánky Erika Judínyová pred viac než dvomi rokmi vyhlasovala, že prsia jej zázračne narástli z tabletiek. Malo ísť o kombináciu liekov na podporu rastu poprsia spolu s antikoncepciou. Takéto ženy, ktoré tvrdia, že dekolt im narástol z tabletiek, nazýva Nela nepriamo pokrytcami!

O prsiach sa nechcem baviť!

„Nemyslím si, že to bol útok na mňa. Nela ma nikde nemenovala, takže sa nemám prečo k tomu vyjadrovať,“ bráni sa Erika. Keď sa jej pýtame, či si stojí za tým, že prsia jej narástli užívaním liekov, odpovedá: „K tomu, čo mi pomohlo k väčším prsiam, sa už vyjadrujem viac ako dva roky. Samozrejme, niektoré moje vyjadrenia boli vytrhnuté z kontextu, z čoho môžu mať ľudia dojem, že mi narástli z tabletiek. No k tejto téme sa už ďalej nechcem vyjadrovať, už toho bolo popísané viac než dosť,“ pousmiala sa Erika s prsiami veľkosti tri.