Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková potrebuje spomaliť, odchádza zo Slovenska

25. 2. 2011

Nela Pocisková potrebuje spomaliť, odchádza zo Slovenska

Kariéru rozbiehala v pätnástich rokoch. Dnes má Nela Pocisková iba dvadsať a už potrebuje vypnúť. Ako priznala v obľúbenej českej relácii Všechnopárty, už čoskoro ju čaká odchod mimo Slovenska, počas ktorého si musí utriediť myšlienky.

 

Nela Pocisková potrebuje spomaliť, odchádza zo Slovenska

Hudobníčke iba pred pár dňami rupli nervy a tak na známej sociálnej sieti uverejnila status, ktorým rozvírila vlnu špekulácií o tom, čo sa s ňou deje. Najskôr prichádzala do úvahy možnosť, že za jej výbuch emócií môže hádka s jej najbližším spolupracovníkom Jánom Ďurovčíkom (39). Dnes je však jasné, že na brunetku toho bolo v poslednej dobe skrátka viac než dosť a tak sa takýto spôsobom v istom zmysle rozlúčila so Slovenskom. Už čoskoro ho na tri mesiace opustí. Vraj preto, že so svojou doterajšou prácou nie je veľmi spokojná.

Najviac sa teší na odchod
Nie je to tak dávno, čo pre Nelu predstavovala práca akýsi hnací motor. Dnes jej má viac než dosť a tak sa po dlhšom zvážení rozhodla na čas s ňou absolútne skoncovať. „Teraz sa teším iba na to ako vycestujem, pretože som po takom ťažkom období v súkromí aj v práci, že už som toho mala strašne veľa. A tak som si povedala, že to musím trošku korigovať a stopnúť,“ otvorene porozprávala o osobných trápeniach Pocisková v relácii Karla Šípa, ktorá má za sebou také úspechy, aké by jej pokojne mohla závidieť nejedna podstatne staršia kolegyňa. Najskôr stvárňovala hlavnú postavu v muzikáli Neberte nám princeznú, kedy mala sotva pätnásť rokov. Od toho momentu sa začala jej kariéra rozbiehať takou rýchlosťou, že v priebehu posledných piatich rokov sa Nela prakticky nezastavila.


Stala sa víťazkou Slovenského kola medzinárodnej súťaže Eurovízia, zvíťazila v tanečnej súťaži Lets Dance, prijala ponuku účinkovať v muzikály Čajočky. Mimo toho súčasne účinkuje v pražskom muzikály Robin Hood, hrá v seriály Ordinácia v ružovej záhrade, je tvárou cestovnej kancelárie, športových značiek s oblečením, koncertuje....

Napriek týmto aktivitám, ktoré by pre niekoho predstavovali veľkú úspech, Nela si za svojou prácou až tak jednoznačne nestojí. „Momentálne sa teším na to, že keďže som nebola s niečim spokojná, nešla som nejakou správnou cestou, tak teraz sa budem snažiť urovnať si to v hlave,“ pritvrdila vo svojich vyjadreniach brunetka, ktorú už v dohľadnej dobe čakajú celé mesiace bez rodiny i najbližších priateľov. Ale ako sama priznáva, práve samota a pobyt mimo domova je to, čo nevyhnutne potrebuje. „Idem na tri mesiace mimo Slovenska. Potrebujem to asi tak nejak sama pre seba, alebo pre to čo robím. Proste som sa tak rozhodla a mám z toho strašne dobrý pocit,“ uzavrela s úsmevom na tvári Nela Pocisková.