Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková sa sťahuje do Prahy !

22. 7. 2010

Nela Pocisková sa sťahuje do Prahy

Odchádza zo Slovenska! Len 19-ročná speváčka, herečka a v neposlednom rade aj víťazka tanečnej šou Let’s Dance Nela Pocisková mieri k našim západným susedom. Už čoskoro sa plánuje pre pracovné príležitosti presťahovať do Prahy, kde má v úmysle investovať do lukratívnej nehnuteľnosti nemalý balík peňazí.

 

Nela má rozhodne dôvod na to, aby si v českej metropole zabezpečila vlastnú strechu nad hlavou. „Vyzerá to, že sa Praha stane mojím druhým domovom. Vzhľadom na ponuky, ktoré v Česku mám, uvažujem nad kúpou bytu,“ povedala nám Nela, ktorá zatiaľ prespáva v hoteloch.

Už niekoľko týždňov totiž krvopotne skúša hlavnú postavu v muzikáli Robin Hood. Ten si budú môcť diváci pozrieť nielen v Česku, ale aj na turné v zahraničí.

Obzerá a zisťuje ceny

Talentovaná Pocisková, ktorá len pred mesiacom úspešne zmaturovala na bratislavskom konzervatóriu, rozhodne má z čoho nový byt v Prahe kúpiť. Zhruba 33-tisíc eur má zinkasovať za víťazstvo v Let’s Dance. Okrem toho má podpísanú exkluzívnu zmluvu s Adidasom, z čoho má taktiež nemalý príjem, a slušný zárobok jej plynie aj z účinkovania v muzikáli Čajočky či v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade.

A koľko by do bytu v centre Prahy investovala? „Musím sa najskôr zoznámiť s cenami,“ tvrdí. Podľa našich informácií je však ochotná na exkluzívne bývanie dať až 140-tisíc eur!

Nela býva s rodičmi v Bratislave. Nebude jej teda domov chýbať? „Určite áno, ale z Prahy do Bratislavy nie je až tak ďaleko, aby som nemohla byť pri svojej rodine a v svojom rodnom meste, kedy chcem,“ povedala Pocisková.