Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková vymenila za mesiac 20 postelí

27. 9. 2010

Nela Pocisková vymenila za mesiac 20 postelí

Už si ani nepamätá, kedy spala vo vlastnom. Herečka Nela Pocisková (19) v septembri odohrala 29 predstavení v muzikáloch Čajočky a Robin Hood. Stihla päťkrát nakrúcať seriál Ordinácia v ružovej záhrade. Aby toho nebolo málo, precestovala dva kontinenty a takmer každý deň bola v inom meste. Spala v dvadsiatich rôznych hoteloch.

 

Pocisková priznala, že pri takomto pracovnom tempe je vyčerpanie na mieste. „Doteraz som mala školu, natáčanie, predstavenia, školu, natáčanie, predstavenia... Toto je úplne iný druh únavy, ale keď vidím vypredanú sálu, ľudia stoja a tlieskajú, tak si vždy na najbližšie obdobie poviete, milujem svoju robotu,“ dodala.

S muzikálom Čajočky bola Nela začiatkom septembra na turné v Tunisku. Za jeden mesiac precestovala dovedna šesťtisíc kilometrov a neustále cestuje medzi Českou republikou a Slovenskom. O tom, že ju čaká rušný koniec prázdnin, vedela dlho predtým. Práve preto nechcela nechať nič na náhodu.Pripravovali sme sa na to celé leto hlavne kondične, prezradil o Nelinom pracovnom kolotoči manažér Ján Ďurovčík.

Strava v hoteloch jej nechutí

Pocisková sa nezastavila už viac ako mesiac, a tak si ju doma takmer vôbec neužili. Ako sa nám podarilo zistiť, najviac sa jej cnie za dobrým jedlom od mamy. „Chýba mi domáca strava. Tak dlho sa stravovať v hoteloch je úplne niečo iné, než na čo som zvyknutá,“ s povzdychom zaspomínala Nela.