Choď na obsah Choď na menu
 


Nela Pocisková: Prečo ju rozplakala Marika Gombitová?

19. 2. 2011

Nela Pocisková: Prečo ju rozplakala Marika Gombitová?

Žne úspechy všade, kde sa objaví. Tento rok sa chce Nela výlučne venovať hudbe a nahrať svoje prvé CD. Prezradila, že jej idol je Marika Gombitová.

Nela Pocisková neverila vlastným ušiam, keď si priložila telefón k uchu.

 

Telefonát s Marikou Gombitovou

Môj prvý a dúfam, že nie posledný telefonát s Marikou Gombitovou. Je to môj idol a taktiež aj mojej mamy.

Bolo to v Moskve tesne predtým, ako som prvýkrát mala spievať pred 80-tisícovým davom a miliónmi televíznych divákov. Zrazu ku mne beží Jano, drží telefón v ruke a rozrušene mi niečo hovorí. Nechápavo som naňho pozrela. Snažila som sa rozlúštiť, čo mi chce povedať a čo je také dôležité, že mi dáva telefón v takej nevhodnej chvíli. Priložila som si k uchu slúchadlo a neverila som vlastným ušiam. Vôbec nechápem... Jemnučký hlas v telefóne mi vraví: ,,Dobrý deň, Nelka, tu je Marika Gombitová. Chcem vám iba povedať, že je tu niekto, kto na vás myslí a popriať veľa šťastia.“ Neviem, čo som jej odpovedala a nepamätám si skoro nič, len viem, že mi zrazu stekali slzy po tvári a viem, že som v ten večer spievala aj pre ňu.

Na lyžiach

Na lyžiach som stála dosť neskoro, presne pred rokom. Nikto z mojej rodiny totiž nelyžuje a tak som sa nikdy predtým na ne nedostala. Na lyžovačku som išla s partiou a vôbec som si nevedela predstaviť, že sa postavím na lyže. Prvý deň vyzeral veľmi zaujímavo, pretože som bola na detskom vleku a snažila som sa robiť oblúky. Vraveli mi, že mi to ide, ale pripadala som si ako ,,nemtavá“. (smiech) Nie je to také ľahké, ako to vyzerá.

Na druhý deň som sa odhodlala ísť na normálny vlek. To som ešte netušila, že existuje modrá, červená a čierna zjazdovka a proste som zlyžovala svah. Na konci mi povedali, že som išla na červenej. Na ďalší deň som už tú červenú nezišla, lebo už som vedela, že je červená. (smiech)