Choď na obsah Choď na menu
 


Nela vydá album v EMI

7. 2. 2013

EMI podpísalo nahrávaciu zmluvu so speváčkou Nelou. Riaditeľ slovenského a českého EMI Vladimír Kočandrle spečatil podpisom zmluvu spolu s Nelou tento týždeň.

Po tom, ako NELA minulý rok zažiarila nie len v slovenskom éteri so skladbou So in love a drží sa dodnes na popredných priečkach v Airplay TOP 100 už úctyhodných 16 týždňov, je viac než  isté, že urobila dobre, keď sa rozhodla venovať aj speváckej kariére. Nelin veľký talent  tak neostal nepovšimnutý a stáva sa postupne stálicou aj na hudobnom nebi. Svojich fanúšikov poteší do konca roka jej debutovým albumom, ktorý je už vo fáze prípravy. Pieseň So in love je  jasným dôkazom, že Nelina hudba sa uberá správnym smerom.

EMI tak zastrešuje ďalšiu z najúspešnejších súčasných slovenských speváčok. Medzi jej domovskú elitu patria aj také zahranične hviezdy ako Emeli Sandé,Kylie Minogue, skupina Coldplay, David Guetta, či mladučká vychádzajúca hviezdička Gabrielle Aplin a Nela je toho súčasťou.

“Sme nesmierne radi, že takúto talentovanú mladú speváčku máme pod svojou značkou. Nela má úžasný hlasový potenciál a celú spevácku kariéru pred sebou. Považujeme ju za ďalší ženský spevácky objav” povedal šéf EMI Slovenska a Čiech Vladimír Kočandrle.

Správu vydalo EMI Music, 6. 2. 2013

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

:)

Sarika,31. 3. 2013 8:48

Nely môj sen je stretnúť sa s tebou a držím ti palce vo všetko drž sa sara.kotulova@gmail.com môj gmail s pozdravom Sarah Kotúľová 10 rokov hruštín Črchľa 438/70 029 52 Hruštín

Hac

Stani,24. 3. 2013 14:14

Áno presne tak