Choď na obsah Choď na menu
 


Nové prsia, staré šaty!

28. 3. 2011
Herečka a speváčka Nela Pocisková (20) v piatok popoludní nakrúcala markizácku reláciu Modré z neba. Pred publikum sa postavila prvýkrát od plastiky pŕs, ktorú absolvovala zhruba pred mesiacom. Pri tejto príležitosti si obliekla spoločenskú róbu, ktorá však príliš jej prednosti nezvýraznila. Dokonca išlo o „použitý“ model, v ktorom nedávno žiarila iná silikónová kráska - Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (24).
 

Spokojná?! Nela Pocisková si len prednedávnom nechala do svojho poprsia voperovať silikónové implantáty. „Ako žena som sa necítila komfortne,“ uviedla dôvod zákroku speváčka. Ako nám tiež prezradila, svoj nedostatok vnímala najmä pri vystúpeniach. V divadelných kostýmoch a v spoločenských róbach sa necítila dostatočne žensky.

Nela Pocisková a Denisa Mendrejová v rovnakých spoločenských šatách.

Počas piatkového nakrúcania relácie Modré z neba mali Pociskovej vylepšené prsia premiéru. To sa však nedá povedať o šatách, v ktorých Nela vystupovala. V rovnakom modeli sa totiž už počas plesovej sezóny predviedla aj tvár Fashion TV Denisa Mendrejová. 

Zaujímavé je, že Nelu obliekli práve do šiat po Denise, ktorá má prsia taktiež chirurgicky upravené. Moderátorka módnej televízie však v porovnaní so speváčkou pôsobila v róbe oveľa suverénnejšie a sebaisto. Pociskovej zrejme ešte chvíľu potrvá, kým sa s novými prsiami úplne stotožní. Ktorej zo silikónových krások to v danom modeli viac pristane?

                                    zdroj: topky.sk