Choď na obsah Choď na menu
 


ODHALENE !

25. 2. 2010


Chodúr a Pocisková: Tajomstvo ich bozku odhalené!


 

Spojili sily! Denníku Plus JEDEN DEŇ sa podarilo vypátrať, čo stojí za romantickým rande šampióna SuperStar Martina Chodúra (22) a víťazky národného kola Eurovízie Nely Pociskovej (19). Okrem vzájomných sympatií spojili dva jedinečné hlasy aj biznis.

Dvojica vystúpi na spoločnom koncerte v bratislavskom divadle Heineken Tower Stage začiatkom mája. Nepôjde však o podujatie pre široké masy, ale len pre úzky okruh fajnšmekrov. Na sedačky v sále sa totiž zmestí len niečo vyše štyristo návštevníkov. „Nechceli sme z toho robiť megašou, pretože nejde o klasických spevákov zo SuperStar. Nela a Martin sa presadzujú hlasmi a pre ľudí by to mala byť lahôdka,“ tvrdí Chodúrov manažér Matej Drlička. Podľa neho v tomto prípade o kšefte kvôli malej kapacite divadla nemôže byť reč. My sme zistili, že celá akcia aj s honorármi pre spevákov vyjde zhruba na 20-tisíc eur.

Začnú spolu chodiť?

Tak či onak, koncert je koncert a city sú city. Keď sme minulý týždeň zastihli Chodúra s Nelou v centre nášho hlavného mesta, nevyzeralo to, že by práve rokovali. Zvítali sa nadšeným bozkom a dôvernosti si štebotali pri čaji. A práve prípravy na blížiaci sa koncert môžu ich náklonnosť ešte viac prehĺbiť.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.