Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková : Novou tvárou cestovnej kancelárie!

20. 12. 2010

Pocisková novou tvárou cestovnej kancelárie: Džob vyfúkla Ďurianovej


Speváčka a herečka Nela Pocisková (20) je už aj tvárou cestovnej kancelárie. Na bilbordoch vystriedala inú sexicu - Mariannu Ďurianovú (33).

Sexi fotky ukázali speváčkinu vypracovanú postavu.

 

Nela ukázala svoje dokonalé krivky napriek tomu, že jej okolie bolo donedávna proti tomu, aby sa fotila v plavkách. Pocisková dostala ponuku od cestovnej kancelárie už minulý rok, no pre pracovné povinnosti a školu ju odmietla.

Nela nafotila sexi snímky na horúcej tuniskej pláži. „Fotili sme asi od štvrtej od rána, pretože fotograf chcel, aby bol v zábere východ slnka a trvalo to celé doobedie,“ prezradila Pocisková. V plavkách, priliehajúcom mokrom tričku a so šatkou na hlave vyzerá priam neodolateľne.

Sexi fotky ukázali speváčkinu vypracovanú postavu

Sexi fotky ukázali speváčkinu vypracovanú postavu.

Kedysi však podobné ponuky odmietala, najmä preto, že jej tútor, režisér Ján Ďurovčík, mal proti takémuto spôsobu prezentácie výhrady. Pre mňa je svet pred Let´s Dance a po. Myslím si, že Nela počas šou ukázala už takmer všetko,“ objasnil dôvody, prečo mu sexi pózy jeho zverenkyne na bilbordoch už neprekážajú. Podľa informácií Nového Času kráska síce nedostala hotovosť, no počas jedného roka má luxusné dovolenky zadarmo.