Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková a Ďurovčík po 3 mesiacoch odlúčenia: Nepríjemné prekvapenie!

1. 8. 2011

BRATISLAVA/PRAHA – Rozpačitý návrat! Speváčka a herečka Nela Pocisková (20) včera dopoludnia priletela z Ameriky na viedenské letisko. V USA strávila zhruba 3 mesiace na jazykovom študijnom pobyte. Ešte pred odchodom prízvukovala partnerovi Jánovi Ďurovčíkovi (40) a rodičom, aby ju v New Yorku nenavštevovali. Svojich blízkych však nevidela ani pri prílete. Na letisku ju totiž nikto nečakal!

Nela Pocisková sa včera vrátila z Ameriky. Spoločne s priateľom Jánom Ďurovčíkom odišli do Prahy, kde si plnia pracovné povinnosti.

Zaskočená! Nela Pocisková sa včera po dlhšej dobe vrátila domov. Po troch mesiacoch odlúčenia sa mala konečne stretnúť so svojimi najbližšími. Keď však vystúpila z lietadla, jej partner Ján Ďurovčík a ani rodičia ju nečakali.

Ako sme sa od Ďurovčíka dozvedeli, vina nebola na jeho strane. „Bolo to veľmi hektické. Lietadlo priletelo asi o 45 minút skôr, než pôvodne malo. Takže sme trochu meškali,“ povedal nám. Na otázku, ako stretnutie s jeho milou prebiehalo, reagoval stroho: „Tak, ako keď sa dvaja ľudia stretnú po dlhšej dobe.“

V čase nášho rozhovoru už bol choreograf na ceste do Prahy. Spoločne s ním sa v aute viezla aj samotná Nela. Tá nám povedala, že domov sa veľmi tešila. „Chýbal mi hlavne tuto môj prísediaci, rodina, ale aj práca,“ poznamenala.

Ako z dialógu ďalej vyplynulo, Pocisková a Ďurovčík uprednostnili ihneď po speváčkinom návrate pracovné povinnosti pred súkromnými aktivitami. V hlavnom meste našich západných susedov totiž začali spoločne nacvičovať pripravovaný muzikál Ôsmy svetadiel, na ktorom sa dvojica podieľa s kapelou Elán.