Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková a Ďurovčík: Keď sa spoznali, Nela bola pod zákonom

25. 2. 2011

Pocisková a Ďurovčík: Keď sa spoznali, Nela bola pod zákonom

Po tom, čo sa prevalil údajný milenecký vzťah Jána Ďurovčíka (39) a Nely Pociskovej (20), párik o svojom vzťahu stále zaryto mlčí.

Ďurovčík lásku k mladučkej herečke Nele Pociskovej nepoprel.

Svoju lásku nepotvrdili ani po tom, čo sa v médiách objavili fotografi e, na ktorých sa choreograf a mladá herečka vášnivo objímajú a bozkávajú. To, čo je na tých fotkách, je pravda. Zvítali sme sa tak, ako sme sa v tej chvíli chceli zvítať,“ okomentoval pre Nový Čas vyhýbavo vzťah Ďurovčík. Ich lásku však nepoprel!

Nela Pocisková

V kuloároch šoubiznisu sa už niekoľko rokov hovorí, že choreograf Ján Ďurovčík a herečka Nela Pocisková sú milenci. Ani jeden z nich to však nikdy priamo nepotvrdil. „Nič neskrývam. Nepotvrdzujem vzťah s Nelou, ani nevyvraciam. Svoje súkromie nebudem komentovať,“Keby som sa išiel ženiť, vedeli by ste o tom. Nič by som neskrýval, potvrdil by som to, ale viac hovorí choreograf a dodáva, že svoje vzťahy nikdy na verejnosti nerozoberal, pretože to nepovažuje za potrebné. O láske má však Ďurovčík svoju vlastnú teóriu. „Láska vo všeobecnosti je krehká vec. Prežívam ju vo svojom vnútri a je mi trápne, aby sa o tom písalo. by som to nekomentoval,“ prehodil Ďurovčík. Keď sme sa včera snažili spojiť aj s Nelou a spýtať sa, ako to s ich vzťahom v skutočnosti je, nedvíhala telefón.

Ján Ďurovčík

Pocisková, ktorá Ďurovčíka stále oficiálne označuje iba za svojho manažéra, je pod jeho ochrannými krídlami už päť rokov. Spoznali sa v roku 2006, počas kastingu k muzikálu Neberte nám princeznú. Mladučká herečka už vtedy natoľko opantala známeho choreografa, že z nej nevedel spustiť zrak. Ba čo viac, po jej vystúpení sa rozplakal a zaumienil si, že z nej spraví hviezdu prvej veľkosti. „Prišla na konkurz, zaspievala a bolo to... Je to niečo medzi nebom a zemou, ja som to v Nele cítil,“ povedal vtedy o „svojej princeznej“ pre Nový Čas Ďurovčík.

Nela Pocisková

Rečí, že vzťah uznávaného choreografa a začínajúcej umelkyne prerastá do niečoho vážnejšieho, bolo čoraz viac a viac. Množiace sa dohady podporilo aj Nelino vyjadrenie krátko po konkurze do muzikálu, že prežíva lásku. „Nechcem o tom hovoriť, je to moje súkromie,“ vykrúcala sa vtedy Pocisková. Či skutočne ich láska vzplanula hneď, ako sa spoznali, je však otázne. Nela mala totiž iba 14 rokov a bola ešte „pod zákonom“. Hoci otázky o ich láske sa vynárajú dlhých šesť rokov, nikdy na ne priamo neodpovedajú.

O tom, že majú k sebe naozaj blízko, hovorí aj to, že čitateľka Nového Času ich pred pár dňami videla spolu v Brne. Na klinike plastickej chirurgie boli konzultovať skrášľovacie zákroky. Kým Nela zvažuje zväčšenie poprsia, Ďurovčík chce liposukciu bokov,