Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková na plese v opere opäť pracuje!

8. 1. 2011

Pocisková na Plese v opere opäť pracuje, šaty vymení ako nevesta

 

Už druhý rok za sebou sa mladučká speváčka Nela Pocisková stane jednou z hviezd programu Plesu v opere.

 
Nela Pocisková na minuloročnom Plese v opere.

Jedenásty ročník prestížneho podujatia otvorí s kolegyňami Zuzanou Mauréry a Zdenkou Prednou. Záver večera bude tiež v jej réžii - na minikoncerte s Martinom Chodúrom.

"Je to najväčšia akcia roka a je pre mňa obrovskou cťou a poctou, že sa môžem na nej zúčastniť. Spievať tu už druhýkrát za sebou - to je skvelé," skonštatovala Pocisková, ktorú na úvodné vystúpenie oblečie dizajnér Andrej Baraník.

Podobne ako nevestu aj talentovanú speváčku však čaká po polnoci zmena garderóby. O šaty na vystúpenie s Martinom Chodúrom sa jej postarala Hana Převrátilová. "Spolupracujem s ňou a som veľmi spokojná. Vie mi poradiť, vie, čo mi pristane a čo nie. Navyše v mojom povolaní sa snažím vyzerať dobre a nechcem riskovať, aby ma zotreli v novinách v módnych rubrikách," prezradila s úsmevom víťazka Let´s Dance a herečka.

Nebudem sa zabávať, ale pracovať na Plese v opere je pocta

 

Hoci v priestoroch budovy Opery SND sa bude v noci zo soboty na nedeľu zabávať niekoľko stoviek hostí, Pocisková je vyrovnaná s tým, že pre ňu pôjde o výlučne pracovný večer. "Nemrzí ma to. V mojej brandži a práci, ktorú robím, je možnosť zúčastniť sa na Plese v opere, naozaj pocta," vysvetlila Pocisková.

"Na svoju zábavu mám vyhradený čas a práca je práca," doplnila s úsmevom. Určite si však nenechá ujsť aspoň na pár minút atmosféru známeho plesu, ktorý organizuje spoločnosť Orange. A samozrejme, musí popredvzádať aj spomenuté modely šiat.

Na 11. Plese vystúpi aj český "multi-Slávik" Karel Gott, skupina IMT Smile, spevák Richard Müller a ako zahraničný hosť večera speváčka Sandra. Moderátorkou večera bude Adriana Kmotríková.

K tomuto článku si môžete pozrieť aj video ak skopírujete link uvedený dole:

http://koktail.pravda.sk/pociskova-na-plese-v-opere-opat-pracuje-saty-vymeni-ako-nevesta-pse-/sk-kkoktail.asp?c=A110107_143209_sk-kkoktail_p20