Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková nezvládla emócie: Plač pred kamerami!

12. 10. 2011

Dojatie a slzy! Také emócie ovládli Nelu Pociskovú (20) pri nedávnom nakrúcaní dnešnej časti relácie Modré z neba. Herečku rozcítila osemročná Romanka, ktorej prišla do programu splniť sen. Čo brunetku tak dojalo?

Nela Pocisková sa stala


Hoci Nela žne momentálne úspechy najmä na divadelných doskách, čoraz väčšej popularite sa teší už aj v radoch najmenších divákov. Dôkazom môže byť príbeh 8-ročnej Romanky Haluškovej, ktorej najväčším snom bolo stretnúť mladú brunetku pred kamerami a zahrať si s ňou v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Radosť a pocity šťastia zo splneného sna však boli nakoniec obojstranné. Dojatá bola aj samotná Nela!

Zvítanie v hoteli, nakrúcanie scén z Ordinácie, čítanie rozprávky, ale aj duet priamo v štúdiu. Takto nejako vyzeral neopakovateľný deň malej školáčky po boku Nely Pociskovej. Zo záberov je však zrejmé, že na tento zážitok bude ešte dlho spomínať nielen Romanka.

„Získala si ma všetkými desiatimi, je to jedna úžasná osôbka. Sadli sme si od prvého stretnutia,“ nešetrila Nela chválou na margo spoločne strávených chvíľ. Ako sama priznala, udržať emócie na uzde bolo počas nakrúcania miestami naozaj náročné: „Ja som citlivý človek a mnoho vecí veľmi prežívam. No tak by to asi pri umeleckej práci malo byť. V ten deň ma však rozcítila Romanka, pretože aj jej pred tým tiekli slzičky.“

Ešte pred samotným nakrútením scén zo štúdia Modrého z neba sa za nádejnou mladou herečkou vybral k nej domov Vilo Rozboril. Spoločne si vyskúšali nielen svoje gymnastické schopnosti, ale aj improvizáciu v lekárskych plášťoch. Moderátor tak chcel pripraviť dievčatko na jej rolu v Ordinácii v ružovej záhrade. Paradoxné je, že Vilo vtedy určite netušil, že v čase vysielania tejto časti bude on sám odkázaný na pomoc odborníkov. Jeho piatkový náhly kolaps si totiž vyžiadal hospitalizáciu. A keďže sa jeho zdravotný stav stále nezlepšuje, ďalšie nakrúcanie relácie o plnení snov zatiaľ visí vo vzduchu.

Nela Pocisková neskrývala radosť,

Nela Pocisková malej Romanke

 zdroj: topky.sk