Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková o vzťahu k Ďurovčíkovi

28. 2. 2011

Pocisková o vzťahu k Ďurovčíkovi: Áno, máme sa radi

Hoci sa o láske talentovanej speváčky a herečky Nely Pociskovej (20) a jej objaviteľa Jána Ďurovčíka (39) špekulovalo už roky, koniec domnienkam urobili až v týchto dňoch. Choreograf jednoznačne potvrdil ich ľúbostný vzťah a aj keď sa už viac na túto tému odmietajú baviť, Nela pre nás na maškarnom bále denníka Korzár urobila malú výnimku.

Zaľúbená dievčina. Veľké haló okolo jej vzťahu s Jánom Ďurovčíkom jej vraj veľmi ubližuje.

Zaľúbená dievčina plní v posledných dňoch titulky bulvárnych plátkov azda najintenzívnejšie počas svojej šesťročnej kariéry. Jej koketéria s myšlienkou dať si silikóny a potvrdený vzťah s Ďurovčíkom pôsobia na médiá ako magnet. Ťažké chvíle sa Nela snaží zvládať ako sa dá.

„Som však na tom veľmi zle. Vážne. Mrzí ma to a dosť mi to ubližuje, lebo sú uverejňované niektoré veľmi nepravdivé informácie a moje priame reči, ktoré som síce povedala, zasadia novinári do iného kontextu a zapnú miešačku... Mrzí ma to, nie som typ, ktorý toto potrebuje," podelila sa o svoje pocity sympatická dvadsiatnička.

Nechodí po kanáloch, len nerieši vzťahy s médiami

Najviac jej prekáža, že sa dookola na každom kroku riešia jej ľúbostné vzťahy. „Stále hovorím, že na jednej strane sa ničím netajím, neskrývam, nechodím po kanáloch, takže si ma môžu novinári nafotiť kade chcú, kde chcú, s kým chcú. Len o tom nechcem hovoriť, a to nevedia pochopiť."

Keďže však už je pravda vonku a Ján Ďurovčík dal s cieľom zabrániť ďalším špekuláciám jednoznačné vyjadrenie, že sa už pár mesiacov ľúbia, nezapiera ich vzťah ani ona.

„Áno, je to tak. Jano to potvrdil. My to máme komplikované. Potvrdzujem to aj ja, máme sa radi. Ale nechcem sa k tomu vyjadrovať. Dali sme jeden exkluzívny rozhovor a povedali sme, že viac vyjadrení už nebude. Nechceme stále riešiť celý život to isté. Nechcem sa vyjadrovať k svojmu súkromiu. Boli tu však iné veci, prečo sme išli s pravdou von."

Aktuálny stav, keď už konečne nemusia skrývať svoju lásku, je však konečne pre dvojicu obrovskou úľavou. „Naozaj je to úľava. Pretože sme už mali pocit, že sa začína taká malinká vojna. Aj medzi denníkmi, aj proti nám. Takže chvalabohu sa to aspoň takýmto spôsobom, bohužiaľ že takýmto, trošku skončí. Hoci človek nikdy nevie."

S frajerom sa potrebuje predovšetkým rozprávať

Dievčina tiež prezradila, že v partnerskom vzťahu je pre ňu najdôležitejšia komunikácia. „Veľa ľudí chce neustále poznať môj typ chlapa. Nemám. Či má čierne vlasy, alebo blonďavé, to je úplne jedno. Ja sa s tým človekom potrebujem rozprávať. Akože samozrejme, musí mi byť sympatický a niečo z neho musí vyžarovať, ale pre mňa je najpodstatnejšia komunikácia."

Na otázku, či jej preto vyhovuje takmer 20-ročný vekový rozdiel medzi ňou a Ďurovčíkom, odpovedala: „Akože... Bohvie. Nechcem to riešiť."

Pod nôž zatiaľ nejde

Okrem starostí s láskou potrápili v ostatných dňoch Nelu i články o jej túžbe dať si silikóny. „Ako uznajte, oni si kľudne napíšu, že idem na plastiku. Týmto aj pozdravujem pani, ktorá novinárom zavolala. V mojom prípade je to v úplne normálnom štádiu. Som ako každá žena. Napadla mi myšlienka, že čo keby som si ich dala... Či náhodou... A jediný, kto má o tom najviac informácií, je doktor, tak som za ním išla. To neznamená, že idem na plastiku, je to len normálne uvažovanie. Samozrejme, že nie som so sebou spokojná úplne, najmä s niektorými časťami tela, ale nebudem si zase robiť všade liposkucie," dodala Nela, ktorá si zatiaľ zmenila aspoň farbu vlasov.

Z blondínky je tak po rokoch brunetka. „Nejako som jedného dňa prišla ku kaderníčke, že už nechcem byť blonďavá, ale hnedá. Neviem, dokedy ma to bude baviť. Ryšavá byť nechcem, avšak keď už, tak by som ešte chcela vyskúšať čiernu..."