Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková odhalila takmer všetko na oslave žralokov!

20. 1. 2011

Pocisková na oslave žralokov: Za peniaze J&T odhalila takmer všetko!


Aj keď sa mladučká Nela ukázala v tanečnej súťaži v odhalených kostýmoch, týmto záberom sa to nevyrovná.


Vypracované telo a kostým podobajúci sa na plavky. Takto sa Nela ukázala na vystúpení.

Takto sme ju ešte nevideli! Nový Čas získal fotografie, na ktorých je speváčka a herečka Nela Pocisková (20) neuveriteľne sexi. Odvážny kostým, divoké pózy...

Podľa zistení Nového Času krásna a sexi speváčka vystupovala na akcii, ktorá bola usporiadaná pri príležitosti narodenín dvoch finančníkov z J&T. „Bolo to na jednej akcii, viac vám k tomu nepoviem,“ nechcel Novému Času prezradiť, o akú akciu išlo, manažér mladej speváčky Ján Ďurovčík.

Speváčku na veľkom pódiu sprevádzalo množstvo tanečníkov

Speváčku na veľkom pódiu sprevádzalo množstvo tanečníkov.

Finančníci sú známi tým, že si potrpia na luxus, krásu a dokonalosť. Ako sa cítila v takejto úlohe Pocisková? „Bola to súčasť koncertného čísla, kde so mnou vystupovalo asi šesťdesiat tanečníkov. Začínala som zahalená v dlhom kabáte, ktorý mal niekoľko metrov. Postupne som sa odhaľovala, ako išli jednotlivé skladby. Trošku som sa hanbila a strážila sa, či je všetko tak, ako má byť,“ povedala Novému Času.

Nela je pritom známa tým, že si veľmi prísne stráži, či nie je na fotkách až príliš odhalená. V tomto prípade však mala zrejme veľmi dobrý dôvod nahodiť sa tak odvážne, ako nikdy predtým.

Nela Pocisková počas finále Let´s Dance 4

Nela Pocisková počas finále Let´s Dance 4.