Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková ukázala bruško.Je tehotná?!

13. 1. 2011

Pocisková na Plese v opere ukázala bruško:

Mladučká Nela Pocisková (20) prišla na sobotný Ples v opere najmä pracovne. Zaujala nielen spevom, ale hlavne zaobleným bruškom.

 

Speváčka má pred sebou ešte veľkú kariéru. No v momente, keď vystúpila na pódium, hostí prestížnej udalosti poriadne prekvapila. Mala totiž na sebe šaty, ktoré jej robili tehotenské bruško. Viacerí si ihneď začali pošuškávať, či náhodou nie je v tom!

Nela Pocisková je predovšetkým herečka, no už nie raz sa vyjadrila, že túži po speváckej kariére. Okrem hrania v seriáli a muzikáloch ju vidno aj na rôznych spoločenských akciách. Cez víkend sa predstavila na prestížnom Plese v opere. To, že má štíhlu postavu, je známe už dávno. Napokon, dokonale ju predviedla aj počas televíznej tanečnej šou.

Pociskovej zaokrúhlené bruško vraj spôsobili šaty.

Nela Pocisková na Plese v opere

O to viac prítomných prekvapilo, keď vo večerných šatách vystúpila na pódium a spod nich jej vykúkalo zaoblené bruško. Okamžite si hostia začali šepkať, či Nela nie je tehotná. Že by išla v šľapajach svojej kolegyne Márie Čírovej, ktorá tiež otehotnela na začiatku svojej dobre rozbehnutej kariéry? „Nie, nie som tehotná. Bohužiaľ, to robili asi tie šaty. Mala som ich z požičovne,“ povedala Novému Času Pocisková.

Tej tak nešťastný výber modelu spôsobil menší trapas. Zväčšené bruško totiž naozaj vyzeralo, ako keby bolo tehotenské. Nela zrejme už svoj výber šiat oľutovala. Faktom však ostáva, že svojím spevom hviezdila na plnej čiare.