Choď na obsah Choď na menu
 


Pocisková zvádza exmanžela Bílej: Bozkáva sa výborne!

25. 2. 2011

Pocisková zvádza exmanžela Bílej: Bozkáva sa výborne!

Po tom, ako muzikál Robin Hood zožal úspech v Čechách, prichádza aj na Slovensko. V hlavnej úlohe lady Marianny sa predstaví mladučká Nela Pocisková (20).

Dvojica má v predstavení scény plné vášnivých bozkov.

 

Nela na pódiu odhodí všetky zábrany. Okrem šermovania mečom sa nebráni ani vášnivým bozkom s exmanželom Lucie Bílej (44) Václavom Noidom Bártom (30), ktorý hrá práve Robina Hooda. Záletník Bárta svoju partnerku vychválil do neba.

Zamilovaný príbeh hrajú dokonale. Český sexsymbol a bývalý manžel speváckej divy Lucie Bílej Václav Noid Bárta ulovil ďalšiu peknú a navyše veľmi mladú hereckú kolegyňu. V predstavení o ľudovom zbojníkovi Robinovi Hoodovi, ktoré malo premiéru v Čechách minulý rok, nie je núdza aj o pikantnejšie scény.

„ Nela je super baba, mám ju veľmi rád a rozumieme si aj mimo pódia,“ povedal Noid po pražskej premiére a potmehúdsky sa usmieval. O Noidovi je známe, že sa rád predvádza a miluje pozornosť najmä žien. Po manželstve s Luckou sa vrhol do niekoľkých krátkych vzťahov. Má povesť záletníka a zdá sa, že o lichotivé komentáre žien nemá núdzu.

Dvojica má v predstavení scény plné vášnivých bozkov.

Dvojica má v predstavení scény plné vášnivých bozkov.

So svojím kolegom je spokojná aj Nela. „Nacvičiť muzikál bolo náročné, ale pre mňa to bola výzva. Som vďačná, že som dostala takú šancu a v Čechách mal veľký úspech,“ hovorí Nela, ktorá bozkávanie s českým krásavcom berie profesionálne. „Bozkáva sa výborne,“ podotkla mladá herečka, ktorá je vraj bez priateľa. Noid momentálne chodí s českou modelkou Eliškou Bučkovou (21), no práve dnes večer bude na divadelných doskách objímať a bozkávať inú ženu.

Nela Pocisková v muzikáli Robin Hood.