Choď na obsah Choď na menu
 


Pociskovej maniere: Trucovala kvôli silikónom!

4. 4. 2011

Dupla si!

Herečka a speváčka Nela Pocisková (20) sa v piatok večer ukázala na narodeninovom žúre istej produkčnej spoločnosti, ktorý bol spojený s krstom letnej tanečnej školy Ivany Surovcovej (24), známej z Let´s Dance. Nela prišla na akciu zaspievať. Podľa našich zistení jej organizátori pripravili zvodný kostým, v ktorom by prvýkrát poodhalila silikónové prednosti. S touto myšlienkou však herečka absolútne nesúhlasila!

Uplynulý víkend sa v jednom z bratislavských podnikov konala narodeninová párty istého produkčného domu. Na žúre sa to hemžilo známymi osobnosťami. Najviac pozornosti sa na akcii upínalo na muzikálovú herečku Nelu Pociskovú, ktorá prišla na akciu zaspievať. Išlo o vôbec prvú spoločenskú udalosť, na ktorej sa po nedávnej plastike pŕs zúčastnila.

Ako sa nám podarilo zistiť, organizátori podujatia chceli nechať vyniknúť jej prednosti. „Pripravili jej zvodný outfit. Ona si ho však na seba odmietla obliecť.

Radšej vystupovala v šatách, v ktorých prišla,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Nela však počas večera jednu výnimku urobila. Dala si na seba aspoň ružový tanečný kostým. Ten však nič neukázal.

Narodeninový žúr bol spojený s krstom letnej tanečnej školy Ivany Surovcovej. Tá na pódiu spolu s kolegami z Let´s Dance moderátorkou Martinou Šimkovičovou a módnym návrhárom Ferom Mikloškom symbolicky pokrstila tanečné topánky.

Ako to na párty vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU A VIDEO!  (klik)


Nela Pocisková prišla na akciu zaspievať tiež. Na pódium sa postavila vo svojich šatách. Zvodný kostým odmietla.

zdroj: topky.sk