Choď na obsah Choď na menu
 


PRICHYTENI:Pocisková-Chodúr

22. 2. 2010


 

Prichytení Pocisková a Chodúr: Toto je bozk víťazov!


 

Nečakané sa stalo skutočnosťou! Víťazi najväčších speváckych súťaží uplynulého roka sa dali dokopy. Šampióna Česko-Slovenskej SuperStar Martina Chodúra a našu reprezentantku v Eurovízii Nelu Pociskovú fotograf Plus JEDEN DEŇ pristihol na romantickom rande v centre Bratislavy.

Nela na českého Toma Jonesa čakala niekoľko minút pred Slovenským národným divadlom na Hviezdoslavovom námestí. Po jeho príchode si obaja padli do náruče spôsobom, ktorý naznačoval, že sa nevidia prvýkrát. Nasledoval pôvabný bozk a nesmelé úsmevy. Dvojica potom „zapadla“ do neďalekej luxusnej reštaurácie. Martin pozorne počúval, čo mu Nela hovorí, pričom si vzájomne neustále hľadeli do očí. V podniku pobudli takmer pol hodinky, no keď zaregistrovali prítomnosť nášho fotografa, nepozorovane sa presunuli do iného lokálu.

Na pešej zóne: Nela s Martinom si veselo štebotali...
...zabočili do reštaurácie a...

 
...v romaantickej atmosfére popíjali čaj.

Chodúr: Nela je krásna žena

Martin Chodúr má v súčasnosti ruky voľné. Rozišiel sa totiž so svojou dlhoročnou priateľkou Michaelou, a tak mu nič nebráni v tom, aby nadviazal novú známosť. Bude ňou sympatická speváčka z Ordinácie v ružovej záhrade? „Nela je krásna žena,“ povedal nám Martin, keď sme sa ho to na rande opýtali. Jeho spoločníčka zase na margo ich vzťahu reagovala záhadne: „Nechajte sa prekvapi