Choď na obsah Choď na menu
 


Strach o mamu

26. 3. 2010

 

Nela Pocisková: Veľký strach o mamu!


 

Nela Pocisková a Ľudmila Pocisková

 

Trápila sa! Tanečnica Let’s Dance Nela Pocisková (19) bola počas nedeľňajšieho priameho prenosu šou mysľou úplne inde ako na parkete. V duchu sa modlila, aby bola jej mama v poriadku... Čo sa vlastne stalo?

Ľudmilu Pociskovú (44) musel v piatok jej manžel a Nelin otec urýchlene previezť na pohotovosť. Napokon skončila v nemocnici na bratislavských Kramároch, kde ju okamžite operovali. „Hospitalizovali ju na gynekológii. Keby pani Pocisková nepodstúpila chirurgický zákrok, hrozilo by, že sa jej zdravotný stav vážne skomplikuje,“ dozvedeli sme sa z prostredia nemocnice.

„Áno, mamu operovali,“ potvrdila nám včera stále smutná Pocisková.

O svojom trápení mlčala

Táto dráma sa odohrala len deň pred generálkou Let’s Dance. Vystresovaná Nela vtedy svoje vystúpenie pokazila.

Vo svojej koži však nebola ani v nedeľu počas priameho prenosu prvého kola tanečnej šou. Nela bola duchom stále pri svojej mame v nemocnici.

Nechcela však hrať divákom na city a o svojom trápení mlčala. Napriek tomu talentovaná speváčka získala s Petrom Modr o v s k ý m (26) za tanečné vystúpenie od poroty najviac bodov a od divákov veľké ovácie.

No to, že Nela nie je v psy - chickej pohode, bolo evidentné. Z piatkového žúru súťažiacich odišla so sklonenou hlavou po niekoľkých minútach a na nedeľňajšiu afterparty už vôbec neprišla.