Choď na obsah Choď na menu
 


Za 30 minút 1500 EUR!

24. 5. 2010


Pocisková: Za 30 minút berie 1500 eur!


NELA POCISKOVÁ (19): Ponuky sa jej len tak hrnú.


Speváčka Nela Pocisková (19) je posledné týždne na roztrhanie. Maturuje na konzervatóriu, exceluje v Let’s Dance a súkromné spoločnosti sa doslova pretekajú, aby ju získali na svoju akciu. Za pol hodinky tak dokáže zarobiť viac ako za týždňovú drinu v Let’s Dance.

Talentovanú speváčku by mnohé firmy rady videli spievať na svojich večierkoch. Sú pre to dokonca ochotné siahnuť hlboko do vrecka a honorár pre vychádzajúcu hviezdu sa tak šplhá do neuveriteľných výšok.

Podarilo sa nám zistiť, že gáža pre Nelu za štyri odspievané songy predstavuje 1 500 eur! Ak si uvedomíme, že niekedy ide len o 30-minútové vystúpenia, tak je to honorár doslova závratný.

Prišla o 30 000?

Za posledný mesiac dostala Pocisková podľa našich informácií 20 lukratívnych ponúk. Ani jednu však kvôli maturite a Let’s Dance neprijala. Za posledné štyri týždne jej teda ušlo úctyhodných 30-tisíc eur. Chvályhodné je, že na rozdiel od iných sa Nela nerozhodla zavesiť svoje vzdelanie na klinec.

„Áno, je to pravda, museli sme ponuky odmietnuť, škola je prednejšia,“ priznáva Pociskovej manažér Ján Ďurovčík. Zrušila aj Chodúra Kvôli tanečnej súťaži a prípravám na maturitu musela Nela zrušiť druhý exkluzívny koncert s Martinom Chodúrom a vynechať aj konkurz do muzikálu Robin Hood v Česku. Album v nedohľadne Ďalšie, rozhodne nie malé, peniaze by mohla speváčka zarobiť vlastným albumom. Ten by však musela najskôr nahrať. Popri škole, tancovaní, koncertovaní a hraní v divadlách je to pre ňu zatiaľ nedosiahnuteľná méta.

„Priebežne sa ponúkajú skladatelia, že zložia pre Nelu pesničky, no všetko má svoj čas,“ uzatvára tému Ďurovčík.