Choď na obsah Choď na menu
 


Zaľúbenú Nelu zahnal moderátor do úzkych

28. 2. 2011

Zaľúbenú Nelu zahnal moderátor do úzkych

Azda najväčšie výbuchy smiech však vďaka podpichovaniu Miša Hudáka vyvolala prítomnosť talentovanej Nely Pociskovej. Neodpustil si totiž narážky na jej bozky s Jánom Ďurovčíkom, ktoré momentálne horúčkovito riešia médiá, ani na jej "koketovanie" s myšlienkou  dať si silikóny.

Ako Miki Hric tesne pred jej vystúpením zahlásil: „Ja som tu vlastne z mravnostného, lebo bola vymáknutá jedna dievčina, jak na letisku sa vášnivo s chlopikom z Mihaľovec bozkáva. Tu ju máme zadržanú vo vyšetrovačke. Joj, ona ma také priezvisko, že by som ju tiež tak pociskal... Je tu niekto z Hustlera? Že si urobíme fotečku na aprílovú titulku. Nevadí, telo vymenia, neboj... ," nešetril Nelu, ktorá na korzársky ples "dobehla" z predstavenia Robin Hood, ktoré mala v Prešove. „A to ešte neznaš, že Robin Hood sa pôvodne volal Robin Hudák, len sa meno nevešlo do kuponovej knižky."

Zároveň dievčine poradil, aby sa naučila chodiť vo vodách biznisu a keď prítomní túžia po prídavku, nech si priplatia. „Ja berem za fotku tri eura, ta ty za pisničku nezobereš po dva kila od každého?"

Dvadsaťročná speváčka a herečka si však z moderátorovho podpichovania ťažkú hlavu nerobila. „Ja to milujem. Milujem Miška, pretože okrem toho, že je to úžasný umelec, je aj úžasný človek. Veľmi ma to baví, aj keď nie som ten typ glosátora, ktorý vie okamžite vtipne zareagovať. Tak sa len tak hlúpo smejem." Viac o jej prezradenej láske k choreografovi Jánovi Ďurovčíkovi sa dnes dočítate v rubrike Bulvár.


Miki Hric si z Nely Pociskovej robil riadnu srandu. Dievčina však jeho prekáranie vzala športovo.